Fajny kadr, siostrzyczka stateczna i poważna, dzieciaki raczej bardzo sbobodne.
Z której galerii te kadry?
Fajny kadr, siostrzyczka stateczna i poważna, dzieciaki raczej bardzo sbobodne.
Z której galerii te kadry?
Z Galerii Krakowskiej. Miejsce z dużym potencjałem, ale jeszcze nie miałem okazji (czasu) porządnie połazić tam z nowym aparacikiem.Zamieszczone przez Oleryk
hmm nie trafia do mnie, to ostatnie... jakieś takie bez wyrazu. Ot pstryk.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Łaziłem tam już trzykrotnie, od sklepu do sklepu za moimi dziewczynami.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Jakoś nie pomyślalem, zeby wziąć aparat![]()
Czas by się nie dlużył i moze wyszłoby cos z tego. Ale następnym razem wezmę sobie body z 11-22![]()
Podobnie to odbieram. Nie ma czegoś w kadrze, co zatrzymuje. I to B&W też średnio mi podchodzi, trochę takie wyprane.Zamieszczone przez grizz
Pzdr
Ach ty to lubisz panie w habitach.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
w 628 zaczalem doszukiwac sie ukrytych podtekstow, czyli zwiazku panow ze sklepami w tle.. baran ze mnie, dopiero po chwili zobaczylem serducha na klapiekontrast swietny
a na ostatnim najwyrazniej znowu zostales zaobserwowany, zakonczylo sie bez zgrzytow?![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jakaś sesja w okoloicach rynku krakowskeigo była?
Ciekawe kadry, sposób w jaki fotografujesz zwyczajnych przechodniów sprawia, że zawsze przyciągają moją uwagę.
Na ulicy nawet bym się za nimi nie obejrzał.
628
świetnie złapany kontrast postaci
i tło nie ma z tym nic wspólnego
629
pizza lepiej nie smakuje
szkoda, że dziewczyna sie obróciła