zdjęcia nie powalają na kolana, ale jest co (a raczej kogo) focić, choć w październiku to już mniej![]()
zdjęcia nie powalają na kolana, ale jest co (a raczej kogo) focić, choć w październiku to już mniej![]()
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
dopiero zdjęcia od nr 9 zaczynają zachęcać do przyjazdu do tego miasteczka
dlatego pisałem o widokach. Kazimierz jest piękny, ale aby ktoś przyjechał to musi zobaczyć to "coś". Fotografia architektury trafi do niewielu, natomiast widok na Wisłę, statki pseudo-pirackie, właśnie studnia, kwitnące chyba aktualnie sady wiśniowe w okolicy miasteczka, kogut przy piekarni....
wiem że to sztampa, ale to ludzi przyciąga.
Z drugiej strony... burmistrz nie płaci Ci za reklamę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W 16 przeszkadza mi ten facet po prawej stronie...jak by go obciąc...i ta butelka po mineralnej
W 15 fajny widoczek z góry na maisto tylko szkoda że jest tak dużo trawy, ziemi pokazane.
Rynek mnie nie zbyt przekonuje![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ciekawe efekty, a myślałem, że w zielonym zafarbie pozostaniesz. To jednak i słońce Ci zaświeciło! Ciekawe efekty z fiszaja!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Tak słoneczko zaświeciło i to były ostatnie promienie słońca podczas urlopu(nie no skłamałbym, jak pojechałem do Lublina to miałem go na kilka godzin - ale to po 3 dniach deszczów - o tym w innym wątku). Co do zielonego to on wychodzi świetnie(cross) w przypadku detali i starej zabudowy. W przypadku zieleni naturalnej źle to wychodzi, dlatego zrezygnowałem, dość przyciemnia i wszystko wygląda jak jednolita papka.
widzisz w fiszu cieżko ciąć bo sie rozjedzie efekt
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Na koniec dnia jeszcze kilka strzałów, następne będzie może coś z wyprawy na zamek i na pchli targ
17. Sanktuarium zwiastowania
18. ^
19. ^
20. Tak wygląda w środku(nie wiedzieć czemu dali zakaz fotografowania)
21. Schodami do rynku
Ostatnio edytowane przez fotomic ; 7.05.08 o 23:25 Powód: Automatyczne scalenie postów
było sobie życie
ech, podobać się- rybie oczko daje jednak fajny efekt
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
21 zakręcona :P
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.