Dokładnie. 58 są potrzebne.
Nie wiem czy warto wchodzić w ten telekonwerter 1,7. Na allegro jest za 500 pln. No i jeszcze tuleja...
Jak to wszystko zliczę to moge kupić Canona 450D z kitowym 18-55.[/QUOTE]
no tak...ale 18-55 to jednak nie 800... lustro może kiedyś kupię...jednak na szkło o takiej ogniskowej chyba nie będę mogła sobie pozwolić...to już lepiej teleskop kupić

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem 

- bo to nie jest aparat do TEGO typu fotografii.Ani tego że funckja tworzenia panoramy wymaga kart pamięci olympusa - każda firma ma jakąś strategię.Za to przyczepię się do braku dzwięku w filmikach na których używamy zooma - nie sądze aby to była funkcja z której będę korzystał najczęściej ale potrafie sobie wyobrazić sytuację, że jestem na koncercie ulubionego wykonawcy...reszte niech każdy dopowie sobie sam
 - bo to nie jest aparat do TEGO typu fotografii.Ani tego że funckja tworzenia panoramy wymaga kart pamięci olympusa - każda firma ma jakąś strategię.Za to przyczepię się do braku dzwięku w filmikach na których używamy zooma - nie sądze aby to była funkcja z której będę korzystał najczęściej ale potrafie sobie wyobrazić sytuację, że jestem na koncercie ulubionego wykonawcy...reszte niech każdy dopowie sobie sam  
						 Zamieszczone przez goral_ddr
 Zamieszczone przez goral_ddr