Plumek, Ty to masz pomysly... Normalnie złota raczka...![]()
Plumek, Ty to masz pomysly... Normalnie złota raczka...![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
właśnie sam się przymierzam do zakupu małego plecaka plecaka.
I zastanawiam się nad Lowepro Fastpack 100.
Ma ktoś może coś takiego ? może to polecić czy też odradzić ??
Przeczytaj wątek od początkuByło o tym
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
EeeetamTo tylko grizz mi wjechał na ambicję
Ale rzepki trzymają mocno i szybciutkie w montażu monopodziku są. Ciekawe, czy Sherpę też utrzymają?Muszę przetestować chyba
![]()
Ostatnio edytowane przez Plumek ; 19.04.08 o 16:38 Powód: Automatyczne scalenie postów
No ma. Ale nie chce mi się łazić z nim pod pachąWolałabym przytroczyć do SlingShota.
Ale na czy wieszałeś je kiedyś na plecaku?Rzepy są mocne, to wiem. Mnie chodzi raczej o wytrzymałość tych mocowań do SlipLocka - czy Sherpa nie będzie na tyle ciężka, że będzie ciągnąć do ziemi.
na przykład jak do tego Fastpacka można dowiązać statyw.
ale numer... dostałem gripa i po zamontowaniu do E-3 to aparat ledwo wchodzi do torby (mocno upcham ale przy jakimkolwiek uderzeniu torbą to równie dobrze mógłbym walnąć aparatem o ścianę- przylega do najcieńszej górnej sciany)
Myślałem że plecaki fotograficzne maja jednakową jakąś standardowo szerokość...![]()
![]()
a może ja znowu coś włożyłem do góry nogami... :P też tak macie?
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać