Strona 29 z 87 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 861

Wątek: torba / plecak

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    MicSzu: całkiem ciekawy i niedrogi ten plecaczek.
    ...był Olek jest A6000

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez raven66
    MicSzu, czy ty handlujesz tymi torbami, czy po prostu masz wszystkie 3 modele?
    Wszystkie są moje plecak leży w szafie (używałem ze 4ry razy na spacerku, bo na codzień za duży) A torby to już w zależnosci od potrzeb

Kisi plecaczek polecam bo jest naparwdę extra zrobiony.
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam wszystkich.
    To mój pierwszy pościk na forum olka.
    Głównie dzięki temu forum kupiłem E-510 w dualu.
    Potrzebuje on teraz jakiegoś zabezpieczenia na wycieczki.
    Szukam jakiegoś plecaka i wymyśliłem sobie że ma on być na jedno ramię.
    Co myślicie o tym plecaczku, czy ktoś może już miał go w ręku?
    http://www.cyfrowe.pl/aparaty/naneu-pro-echo.html

Czy warto dołożyć i kupić coś takiego?
    http://www.cyfrowe.pl/aparaty/lowepr...ot-100-aw.html

Jak na razie nie chciałbym wydawać wielkich pieniędzy, ale też nie chcę się pakować w jakieś słabe produkty.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    A przeczytaj ten wątek. to o drugiej pozycji dowiesz się duuużo.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Plumek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Plumek Zobacz posta
    Naoglądałam się fotek i naczytałam o tym wynalzku, no i właśnie zamówiłam Faktycznie - w Raju jest za 299, a przy przedpłacie na konto przesyłka nic mnie nie kosztuje. Nie ma na stanie, ale wysłałm maila i otrzymałam odpowiedź, że będzie w jutrzejszej dostawie i że jutro wyślą.

"Na miasto" bardziej poręczny jest SlingShot i z tą myślą się w niego zaopatruję właśnie
    Jak obiecali, tak zrobili! Wczoraj sklep przysłał info, że paczkę wysłali i podali numer przewozowy, a dziś przed 30 minutami kurier był u mnie
    Wiec MAM GO Świetna sprawa. Już się przepakowałam Teraz mam myślenice, jak zaczepić monopod w te paseczki na wierzchu (one służą do mocowania SlipLock - w takim systemie kupiłam sobie futerał na komórkę i zamontowałam na szelce). Może ma ktoś jakąś koncepcję?

Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Dziękuje za fotki.
    Miałem kiedys kupic sobie takiego slingshota, nawet kupilem Tamraka, odesłałem, potem przymierzalem sie wlasnie do 300-ki.
    Głupia sprawa, wszystkie maja pasek przechodzący przez prawe ramię.
    Może to jakies dziwactwo z mojej strony ale chcialem koniecznie odwrotnie, zawsze nosiłem torby na lewym ramieniu.
    Stare przyzwyczajenia zwyciężyły, tak mi to przeszkadzalo, że w sumie nie kupiłem.
    Nie mogliby zobić "prawo" i "leworamiennych"?
    Ja też od dziecka nosze wszleki torby na lewym ramieniu i uwierz mi, SlingShot jest pod tym względem ok - mimo, że ma szelkę przechodzącą przez prawe ramię! Wcale mi to nie przeszkadza - a przypuszczam, że rzecz jest w tym, że chodzi też o sposób "ubierania" się w to ustrojstwo
    Ostatnio edytowane przez Plumek ; 2.04.08 o 15:08

Swoje fotki wrzucam na Insta

| OlyJedi
    Mieszka w
    Opole Lubelskie
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    ...Lowepro slingshot 300AW do mnie też dzisiaj przyszedł...faktycznie pojemny i materiały solidne...no właśnie...jak przytwierdzić monopoda do tego "cudeńka" ktoś ma pomysł? czy odnosnie tych uchwytów typu SlipLock ( jakby guma ) to one wytrzymałe są?-ktoś z użytkowników coś na ten temat może powiedzieć?
    Ostatnio edytowane przez robak_70 ; 2.04.08 o 18:45

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    I jeszcze w temacie SlingShota 300AW - przymierzyłam pokrowczyk przeciwdeszczowy - no genialna sprawa! Właśnie wybywam na małą wycieczkę w sobotę, a pogoda zapowiada sie niestety deszczowa - będzie więc okazja do przetestowania.

Z monopodem wymyśliłam, że na monopoda uszyję "ubranko" z taką szelką, którą przełożę przez te uchwyty do systemu SlipLock i na dole zapnę rzepem

Odkryłam jeszcze taką taśmę na spodzie - jest tylko jedna, parciana, przyszyta na brzegach, tak wieć można coś tam wsadzić, tylko nie bardzo wiem co i jak, bo i tak wyleci (ta taśma jest tylko na jednym końcu spodu).

Ponadto fajnie mi się zmieściło całe ustrojstwo, które posiadam aktualnie - i w dodatku mam wszystko pod ręką, kiedy zmieniam obiektywy - bez kładzenia plecaczka na ziemi Fajny punkt podparcia sie też z niego robi, kiedy go przerzucimy do przodu Wykorzystałam też "torebki" z CompuTrekkera - fajnie mieć kompatybilne plecaki czy torby Po prostu wyjęłam i przełożyłam - mam tam filtry, redukcje, lenspena.
    Do górnej komory powędruje jeszcze Photobank, który zawita do mnie jutro Spokojnie wcisnę tam też batonika, banana, butelkę wody i takie tam "babskie duperelki"

Ja używam SlipLocka w następujący sposób:

Gumowe paski wyglądają naprawdę porządnie i plecak jest przystosowany do takiego noszenia mono.

Sling jest napewno wart swojej ceny. poprzednio kupiłem torbę firmy "Apollo" - chwilowa słabość - i to był błąd - tego nie daje się używać :\

Pozdrawiam,
    Mario
    Ostatnio edytowane przez mariouche ; 2.04.08 o 23:48

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Dzięki mariouche za fotę. Właśnie tak próbowałam wcisnąć swoją jedną nogę, ale mam frocię i jej zaciski nie chcą łatwo wejść, a na siłę pchać nie chciałam... Może jednak.. Hm... Jak sie popieści, to się zmieści?

A nie wiesz czasem do czego można zastosować taśmę, która jest na spodzie plecaczka?

hmm - jedyna rzecz która mi przychodzi do głowy to możliwość zawieszenia statywu - pasek jest po obu stronach wzmocniony dodatkowymi szwami.

Na stronie producenta znalazłem link do prezentacji serii SlingShot http://vidego.productvideocast.com/p...php?p=06f3925r

Pozdrawiam