Fajne modele, kadry też, tylko... dlaczego trznadel 821 ma tak mało przestrzeni w poziomie i dlaczego kląskawka 820 taka przekontrastowana?
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Muchołówka szara:
823.
824.
825.
826.
Ostatnio edytowane przez wyszomir ; 9.06.24 o 22:35 Powód: korekta literówki, korekta błędu przy wstawianiu zdjęć
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Z ostatniej wrzutki 818 najładniejsze moim zdaniem. Kadr prosty, czysty i przyjemny kolorystycznie.
@wyszomir nie widzę zdjęć. Są tylko numery załączników będące linkami, po kliknięciu w które wyświetla się
Edycja: już widaćKod:Zakradł się błąd... Jeśli uważasz, że link powinien działać skontaktuj się z administratorem.![]()
Ostatnio edytowane przez rysz ; 9.06.24 o 22:49
823 kopcciuszek samiec
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
Dzięki za zwrócenie uwagi.
Cioś chyba się zadziało z mechanizmem forum. Gdy wszedłem w edycję postu - zdjęcia były, aczkolwiek wyświetlone w niepełnym rozmiarze. Na wszelki wypadek wstawiłem jeszcze raz
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Samiec kopciuszka bardzo ładny, szkoda tylko że zamiast na gałązce siedzi na jakiejś rurze.
Pozdrawiam!
Teraz widać
Muchołówka najładniej prezentuje się na 824 i 826, ale na obu trochę za dużo pustej przestrzeni z prawej. Moim zdaniem wszystkie 4 kadry lepiej prezentowałyby się przycięte do kwadratu.
Mea culpa z tym trznadlem, chciałem go zmieścić w rozmiarze 1600px i tak" wyciąłem" z większej foty. Wyszło faktycznie fatalnie. Drugi trznadel lepszy mam nadzieję.
Kląskawki będę bronił, oryginał bardzo niewiele różni się od obrobionej wersji, takie warunki były - ptak fajnie oświetlony na pierwszym planie, z tyłu ściana lasku - mocna, ciemna zieleń.
828. Trznadel
Załącznik 262155
P.S. jest jakiś problem z zamieszczaniem zdjęć w momencie zmiany rozmiaru skrypt zawiesza się.
Pozdrawiam!
Trznadla Galvana nadal nie widzę więc pokażę swojego - upolowanego gdy sam polował na owady na łące. Gęsta roślinność trochę w polowaniu przeszkadzała - bardziej mi niż trznadlowi
829.
830.
Pozdrawiam!
Nie mogę edytować swojego posta powyżej...
Trznadel raz jeszcze.