Dziękuję ale to nie jest AI. Robię zdjęcia a nie sztuczne wytwory na które szkoda mi czasu i energii.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
No nie z Olympusa ale z Nikona. Z OM1.2 też coś zamieszczę bo miałem w swoich rękach na testy.
Dziękuję ale to nie jest AI. Robię zdjęcia a nie sztuczne wytwory na które szkoda mi czasu i energii.
No nie z Olympusa ale z Nikona. Z OM1.2 też coś zamieszczę bo miałem w swoich rękach na testy.
[QUOTE=KadryZpodrozy;1449141]Dziękuję ale to nie jest AI. Robię zdjęcia a nie sztuczne wytwory na które szkoda mi czasu i energii.
Dziękuję za odpowiedź.
TJ
3923 - świetny kadr. Zdecydowanie najlepszy z trzech przedstawionych ostatnio zdjęć remiza (nic nie ujmując poprzednim - tamte też robią duże wrażenie).
Muchołówka szara - zastanawiałem się kadrować w prostokącie czy w kwadracie, w końcu jednak zdecydowałem się na prostokąt:
3924.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Marku, cudo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzięki za miły komentarz!
Sikora uboga:
3925.
Pozdrawiam!
Muchołówka i sikoreczka pięknie się prezentują![]()
Dzięki za miły komentarz!
Mazurek:
3926.
Pozdrawiam!
Bogatka:
3927.
Pozdrawiam!
W tym roku dużo zięb przylatywało do wodopoju z takimi dziwnymi nogami - zastanawiam się czy to nie jakaś epidemia:
3928.
Pozdrawiam!
3929
Może ktoś rozpozna jaki to gatunek bez AI
Ostatnio edytowane przez Muminek ; 16.10.25 o 17:55 Powód: Zmiana wielkości zdjęcia