Dzięki za komentarze, nie spodziewałem się takiego odzewu. Siedzę sobie na urlopie w głuszy, bez internetu, przekonany, że w wątku nic się nie dzieje, a tu niespodzianka![]()
Dzięki za komentarze, nie spodziewałem się takiego odzewu. Siedzę sobie na urlopie w głuszy, bez internetu, przekonany, że w wątku nic się nie dzieje, a tu niespodzianka![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tydzień 24 sprowadza się do jednego krótkiego spaceru, jaki odbyłem w stanie lekkiej niedyspozycji. Szału nie ma, ale i tak dobrze, że cokolwiek w ogóle wyszło:
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
Kolejna seria przyciąga moje oko. Różnorodność w tego typu seriach może być wykorzystana do analizy kadrowania w zależności od tematu i wyciągania wniosków ku pożytkowi uczących się.
TJ
Dzięki, TJ. Jeszcze tylko Ty tu zaglądasz
Tydzień 25:
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
Nie tylko, nie tylko...
Też oglądam każdą kolejną wrzutkę chociaż mało komentuję - street to nie moja bajka.
Ale z ostatniej serii ostatnie mi się w oczy rzuciło - fajnie zagrały główny motyw ze światłem i cieniem na ceglanej ścianie.
Cała seria jak zwykle zajmująca uwagę, najbardziej podobają mi się cienie w bramie, ostra fotka, proporcjonalnie wykombinowana.
TJ
Pacze i podziwiam!
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)