Dzięki. Ostatnie dwa zdjęcia są z obchodów rocznicy Powstania Wielkopolskiego. Z tej okazji poznańscy kibice zrobili małą pokojową zadymę![]()
Dzięki. Ostatnie dwa zdjęcia są z obchodów rocznicy Powstania Wielkopolskiego. Z tej okazji poznańscy kibice zrobili małą pokojową zadymę![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Nie będę oryginalny - 187 najbardziej się podoba a cała wrzutka super![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dzisiaj zostawiłem sprzęt w domu i poeksperymentowałem trochę ze smartfonem i aplikacjami do edycji zdjęć:
189.
190.
191.
Kilka zdjęć więcej i ironiczny tekst o fotografowaniu komórką zamieściłem też na blogu, więc zapraszam:
http://epicure.pl/2014/01/12/fotogra...wietokradztwo/
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
wiesz co epicure, możemy się sprzeczać w wątkach sprzętowych, bo poglądy mamy dosyć odmienne, ale przyznać Ci muszę, że bez względu na to czym zdjęcia robisz to fajnie Ci to wychodzi... 191 - bardzo mi podeszło![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Jako techniczny impotent przyznam, że gdybyś nie napisał że komórką, się bym nie skapnęłaW sumie to mi nie robi. Się podoba.
Ponieważ mam słabość do połączenia niebieskiego z pomarańczowym, dla mnie 190 the best.
189. bardzo fajne. Barwa i minimalizm. Jeszcze jakby kwadrat i więcej żurawia było, to bym zapiał jak kogut.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|