Gratulacje dla zwycięzców !!!
Gratulacje dla autorów pozostałych prac konkursowych !![]()
Zwierzaki_01 Lilen
Zwierzaki_02 Lilen
Zwierzaki_03 Blacklude
Zwierzaki_04 Lilen
Zwierzaki_05 Blacklude
Zwierzaki_06 Lilen
Zwierzaki_07 abir
Zwierzaki_08 lisiajamka1
Zwierzaki_09 Lilen
Zwierzaki_10 Lilen
Zwierzaki_11 abir
Zwierzaki_12 Camilo
Zwierzaki_13 OLYIRASS
Zwierzaki_14 abir
Zwierzaki_15 abir
Zwierzaki_16 paparapa
Zwierzaki_17 abir
Zwierzaki_18 OLYIRASS
Zwierzaki_19 OLYIRASS
Zwierzaki_20 OLYIRASS
Natura_01 TomekH
Natura_02 sikor
Natura_03 gulasz
Natura_04 Hrr
Natura_05 Seba
Natura_06 Lilen
Natura_07 paparapa
Natura_08 paparapa
Natura_09 A56
Natura_10 gulasz
Natura_11 dzemski
Natura_12 lisiajamka1
Natura_13 Muminek
Natura_14 Rabbit
Człowiek_01 jagger
Człowiek_02 jagger
Człowiek_03 jagger
Człowiek_04 lisiajamka1
Człowiek_05 Lilen
Człowiek_06 gulasz
Człowiek_07 Lilen
Człowiek_08 gulasz
Człowiek_09 geo
Człowiek_10 Lilen
Człowiek_11 koronax
Gratulacje dla zwycięzców !!!
Gratulacje dla autorów pozostałych prac konkursowych !![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
To było trudne głosowanie. Ula, nie rób nam tego więcej - dawaj gorsze zdjęcia![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Gratulacje dla wszystkich osób, które załapały się na pudło jak i wszystkim tym, którzy znaleźli się wśród wytypowanych prac.
Również tutaj dziękuję za oddane głosy na moje zdjęcia.
edit. A i ogólnie to bardzo dobry pomysł z kwartalnym konkursem a szczególnie z rozbiciem go na podkategorie. Może w konkursie miesięcznym zrobić coś podobnego? Tzn nie robić osobnego głosowania jak w kwartalnym ale wyróżnić zdjęcia, które zdobyły najwięcej głosów z danej kategorii.
Ostatnio edytowane przez Lilen ; 9.04.20 o 11:27
co do edit - to jest jakaś myśl..
ciężko tam zrobić rozbicie per kategoria - bo po prostu czasami w danej kategorii jest 1 praca tylko - i ciężko wybierać
ale pomyślimy nad samym nagrdzaniem prac![]()
kwartalnik myślę że się utrzyma![]()
choć zabawy z nim trochę jest - to myślę że warto![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Gratulacje. Działy przyroda, krajobraz na olyclubie prezentują naprawdę bardzo wysoki poziom. Mnóstwo świetnych zdjęć (macro też robią wrażenie). Proszę nie czytac tego tak, że zdjęcia z kategorii ludzie mi się nie podobają. Bo te nagrodzone na pewno są dobre.
Lilen - te zwierzaki na szerokim kącie - jestem w szoku. Że się da. Bo one raczej dzikie, a nie hodowlaneJak to robisz? Karmisz je (pelikan)?
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 9.04.20 o 21:23
Pelikan robiony z łodzi rybackiej. Ptaki przyzwyczajone do tego, że coś dostają od rybaków podpływały blisko. To konkretne zdjęcie zrobione w momencie, w którym pelikan szukał jakiegoś prezentu od właściciela łodzi.
Surykatka należy do stada, które jest na wpół oswojone przez lokalnego pracownika parku. Ja spędziłem z nimi 2 dni - oswajaliśmy się ze sobą wzajemnieZdjęcie powstało chyba jako ostatnie podczas drugiego dnia. Ogólnie surykatki są bardzo szybkie, zrobienie dobrego zdjęcia to wyzwanie dla sprzętu, fotografa no i szczęścia. Masę zdjęć wylądowało w koszu ale to standard w fotografii przyrodniczej
![]()
Dziękuję za wyjaśnienia. I zazdroszczę wypraw. Miałem zamiar w tym roku się wreszcie wyrwać z kraju w pewne atrakcyjne miejsce, nie muszę mówić co mi pozostało z tych planów ..![]()
Nie poddawaj się tak łatwo, ten rok jeszcze się nie skończył. Ja mam plany na sierpień i jestem pełen nadziei, że do tego czasu podróże będą już możliwe.
Gratulacje!![]()
ja miałam plany na do wczoraj - właśnie wczoraj miałam lądować w Pradze z powrotem
nikomu nic nie odbieram ale nadzieje miałam do dnia przed wylotem ze jednak polecę![]()
koniec końców teraz mogę to powiedzieć - na szczęście nie pojechaliśmy - bo pewnie nie bylaby mnie jeszcze w Polsce - ale Licze ze w końcu nie to skończy i granice znów nie otworzą i świat z powrotem stanie nie otwarty..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22