To nie muzułmanka, to zakonnica. Mówię Ci - sporo ich było na Świstówce![]()
To nie muzułmanka, to zakonnica. Mówię Ci - sporo ich było na Świstówce![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
.
Chyba jedna z trudniejszych dyscyplin jeździeckich.
Zawody rozgrywane w ciekawej scenerii starej zabudowy Antwerpi. Sceneria fajna, ale pogoda już nie. Sprawiała zawodnikom i widzom dużo kłopotów.
79
80
81
82
83
84
...
Jeśli chodzi o dyscypliny jeździeckie, to chyba Wielka Pardubicka jest trudniejsza.
Fajne, dynamiczne zdjęcia.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Ja to bym zrobił: bżżżżt i pozamiatane. Przejechał na szybko, a oni zamiast gazu to podskakują, balansują, ryja sobie rozbiją ... hehe![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziś rano dopisała pogoda. Wiatr z południa "otworzył" niebo i pokazał się błękit. Szybka decyzja i wiooooo w błoto i krzaki.
Całe szczęście, że szybko "zaskoczyłem" w ten niedzielny poranek. Jeszcze przed kawą, bo już po jedenastej wiatr się odkręcił na zachodni i w ciągu pół godziny przyniósł "atlantyckie" smaczki
.
Można było wracać spokojnie do domu w przekonaniu dobrze wykorzystanej pogody.
Ale co upolowałem to moje....
85
86
87
...
Niczego sobie portreciki.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2