.
617
618
619
...
Ładne robale![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zmoknięte maleństwoNajbardziej mi się podoba na 99 - nóżki przeświecające przez listek podnoszą atrakcyjność zdjęcia.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Parasolki zapomniała.
620
621
622
...
620 - ładnie pokazany wałęsak.
621 - samica lenia. Aż dziw bierze, że na 622 mamy też lenia - tyle że samca. Tak silny dymorfizm płciowy rzadko się zdarza.
622 - i co było dalej? Le n uciekł, czy bokochód miał obiadek?
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
619 - Ta ma kamerkę na głowie.....
Nie cierpię robali....jedyne co się nie boję to chrabąszcza (pozostałość z dzieciństwa), oraz dżdżownice (przynęta na wielką rybę)![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dzięki za opis.Ja się na tym nie znam. I właściwie to już chyba nie chcę się znać. Łąka to jedno wielkie pole bitwy, albo inaczej rzeźnia.
Co chwilę coś jest zżerane albo zżera, a trupy są porozwieszane dookoła jak na planie jakiegoś horroru.
Albo lampy do nocnych lotów
Wyszomirze Ty wiesz co było potem..... Przy tej prędkości ataku ofiara nawet nie drgnęła.
623
Tu widać to o czym wspomniałeś.
....przeciąganie liny ... dla dorosłych
624
625
....
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 10.05.21 o 11:52
.
626
627
628
...