W przepięknych miejscach bylaś![]()
W przepięknych miejscach bylaś![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Piękne tamtejsze szkiery![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Okropne zdjęcia. Przecież nie ma takich miejsc na świecie. Przynajmniej mnie tam jeszcze nie było![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pooglądałem sobie Twoją relację. Bardzo fajnie to ujęłaś . Egzotyka tych miejsc i parę kapitalnych ujęć wzmacniają efekt- wow, ale tam jest super. Warto tu wrócić co jakiś czas.
Co do używanej szczoteczki do zębów od ulicznego sprzedawcy.... używana to trochę nie higienicznie , ale gdybyś miała jedną i musiała umyć zęby , wyczyścić ubranie i buty. To pamiętaj, że najważniejsza jest kolejność. Najpierw zęby, potem ubranie a na końcu buty ....
Ci bez butów nie muszą mieć tak dobrej pamięci.![]()
Piękne krajobrazy i mistrzowskie zdjęcia.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Ale ładnie tam, jestem oczarowany!!!!
Naszła mnie myśl taka, czy ktoś wie czy jest szansa na uzyskanie tam azylu w obojętnie jakiej formie, politycznego, ekonomicznego,rasowego, orientacji srksualnej, vegańskiego, flexivegańskiego, wyznaniowego, choroby alkoholowej,.... Itp
Jestem gotów to wielkich poświęceń
Nie mogę zaakceptować tylko abstynencji![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Aktualnie pośredniczę w naborze kobiet na zmywak… Jakby co i tego, to wiesz. Nieważne jakie masz predyspozycje![]()
Jako rekomendację dodam, że sam aplikowałem.