Obraz - bo to obraz - przypomina mi malunki z XIX w. przedstawiające stempade dzikich indiańskich mustangów.
Obraz - bo to obraz - przypomina mi malunki z XIX w. przedstawiające stempade dzikich indiańskich mustangów.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Super, ale tam gdzie wszystkie są zebrane razem - totalny odlot.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
137 - to mistrzostwo fotografii. Poślij je na jakiś konkurs koniecznie. Bo przyjadę i Ci wleję.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Na dobranoc jestem uraczony porcją wyśmienitych fotografii.
pozdrawiam Wiejo
Poprzednie afrykańskie budziły głęboki podziw. 137 powoduje opad szczęki z wrażenia.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
To już chyba przesada.... ale jakże dla mnie miła
O! Fajne skojarzenie.
Dziękuję
... będę się bardzo starał tego nie udowodnić
uuuu... poważna groźba. A możesz pogrozić jeszcze jurorom, że zrobisz im to samo jak nie wybiorą mojego zdjęcia???
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Dam teraz odpocząć od afrykańsko-zwierzęcych klimatów.
138. Un hombre de Trinidad
Spacerując uliczkami Trinidadu na Kubie, niekoniecznie tymi głównymi, można spotkać wielu ciekawych ludzi. Ten Pan z poniższego zdjęcia twierdził, że pali tylko najlepsze cygara na świecie. Taką dyskusję prowadził ze swoimi znajomymi o czym nie omieszkał nam powiedzieć podczas "sesji", na którą bez oporów się zgodził. Być może później żałował, bo już podczas tej "sesji" znajomi, z którymi przed chwilą dyskutował, nabijali się z jego kariery modela
@Lilen - jesteś prawdziwym mistrzem.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Poznałeś szczęśliwego KubańczykaFajny portret.