Większość tych artystów nie stworzyłaby swych dzieł gdyby nie ich muzy... dla tego musimy dla Olympusa znaleźć jakąś muzę bo Olek się zwyczajnie wypalił![]()
Większość tych artystów nie stworzyłaby swych dzieł gdyby nie ich muzy... dla tego musimy dla Olympusa znaleźć jakąś muzę bo Olek się zwyczajnie wypalił![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Panna Sonic właśnie uciekła od Olka do Pana FF...![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Panna Sonic gra na dwa fronty.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Czyli przyprawia Olkowi rogi?
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Ja podejrzewam inną akcję. Jakiś rok temu wyciekła sprawa opatentowana przez Olympusa szkła pod FF. Wielu z nas wróżyło, że Olek wypuści pełną klatkę. A może chodzi o to by te szkła robić pod pełnego Panasa cz Sony? To miałoby sens. Zuiko to świetna marka. Olek by nie stracił.... to może być dogadane z tymi markami
Ostatnio edytowane przez jagger ; 31.07.19 o 15:22
Taka Sigma II? Brak mi wiary.
Ostatnio edytowane przez dcs ; 4.08.19 o 20:10
Bardzo interesujące...