I cisza zapadła...
To prawda. @Jacek_Z - czy będzie jakaś informacja co dalej z FM?
I cisza zapadła...
To prawda. @Jacek_Z - czy będzie jakaś informacja co dalej z FM?
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Ola_Olga rób wszystko aby te zacne fotografie nie utonęły w nicości.
pozdrawiam Wiejo
Mam nadzieję, że nie tylko mi na tym zależy, ale sama niewiele mogę zrobić a prowadzący i admin zamilkli w temacie. Niezależnie od przyczyn, (których nie znam i nie oceniam), chyba czas na zmianę prowadzącego FM. @Wiejo - może Ty?![]()
Olu_Olgo niestety muszę odmówić z dwóch powodów. Moja wiedza komputerowa jest równa zeru. Dwa, jakiś czas temu zobowiązałem się do prowadzenia organizacyjnych spraw grupy ludzi co pochłania naprawdę sporo czasu i nie potrafiłbym tego pogodzić. Z przykrością stwierdzam, nie te lata. Proszę tym samym o zrozumienie.
pozdrawiam Wiejo
Ok, tak sobie tylko pomyślałam. Pozdrawiam![]()
Na razie to pytanie do @apz
W sumie nie mamy opcji B na prowadzenie tego konkursu, no chyba, że zechce go prowadzić kto inny.
Nie będzie prowadzącego = nie będzie konkursu.
Jest problem z społeczną działalnością, zabiera to czas, wymaga regularności itd.
Opcja C jest taka, że sie komuś z innego forum zachce prowadzic konkurs na 3 fora. Z tym, że formułą na zdjęcie miesiąca jest taka bardziej na jedno forum. Na 3 fora to RAWki czy zadania tematyczne, no ale popRAWka tu funkcjonuje i nie musimy nikogo szukać. Chwała andtor2
Nie wiem czy to ciebie jakkolwiek pocieszy (bo to smutne) - na forum Canona nie ma ani jednego konkursu, nikt nic nie chce prowadzić.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Olympus OM40 ,Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
nie bardzo chce wychodzić przed szereg - ale myślę że jeśli jest jakakolwiek wola w narodzie by ten konkurs trwał ( a moja wola i Oli wola - to już dla mnie wystarczające) to mogłabym spróbować podjąć się poprowadzenia tego konkursu - jeśli mamy takie przestoje...
mogę to też robić na tak zwaną spółe z kimś na zmianę - zasady można ustalić, myślę że z dogadaniem się nie byoby problemu![]()
zaznaczam tez że jeśli faktycznie nie będzie mi szło albo zadzieje się coś co spowoduje że nie będe mogła tego robić regularnie - to dam znac i odsunę się w cień![]()
bo chyba nigdy czegoś takiego nie ciągnęłam i nie wiem czy bym się sprawdziła w prowadzeniu..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ula, super wiadomość!Jestem przekonana, że sobie poradzisz a na pewno pomogą Ci osoby aktualnie prowadzący poprawkę, OR, czy Ditla.
Tak po cichu mam nadzieję, że wola narodu nie będzie wolą tylko dwóch osób.
@Jacek_Z - chyba od Ciebie zależy jak formalnie "popchnąć" temat dalej.
Oczywiście, w miarę wiedzy i możliwości oferuję pomoc jeśli zajdzie taka potrzeba.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg