1. Bodzip
2. zbyma72age
3. henry1
4. dudidu
5. andtor2
6. A56
7. Cru
8. ogc13
9. Witold
10. Mirek63
11. DzejPi
12. a123
13. jck
14. sikor
15. Wiejo
16. Ola_Olga
17. easy_rider
18. paparapa
19. gulasz
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Czy to naprawdę takie istotne ? Przecież nawet nie brałeś udziału w tej edycji. Swoim wyborem też nie podzieliłeś się na forum, a przy jawnym głosowaniu i tak byłoby to widoczne
Edit.
Przeczytałem i tak zrozumiałem, dosłownie: praca nr 2
Dobrze, że nie głosowałaś, bo byłaby dogrywka![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 6.02.19 o 00:53
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth, chyba miałeś dziś zły dzień...
Dobrej Nocy życzę.
Nie odpowiesz, prawda?
No bo po co, Ty tu rządzisz.
Helmuth - już o tym była mowa w tym wątku![]()
też nie doczytałam
chilloucik - w następnej edycji - hope so że będzie uzupełnione![]()
a co do tego po co to nam - ja akurat lubię patrzeć jak ktoś głosował post faktum - lubię widzieć inny punkt widzenia
po tylu latach na forum - mniej więcej wiesz kto co pokazuje i jaki styl fotografii uprawia - i czasami takie odniesienie jak głosuje też daje jakiś ogląd (ja czasmi wracam do niektórych prac po głosowaniu.. bez możliwości spr kto jak głosował - pewnie z reguły bym tego nie robiła
może zagmatwane - nieważne
dobranoc![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Masz dziwne spojrzenie na zabawę i podlizywanie się.
Napisać prawdę to coś złego?
A tak nawiasem, to podobała mi się praca nr 1 i ta praca dostała mój głos, bo najbardziej była zbliżona do mojej pierwotnej wersji.
Teraz widzisz jak bym wyszedł na tej wersji. Miałem nosa, by coś zrobić co podoba się większości.
Ja doczytałem. Nie zgadzam się więc na stawianie mi zarzutu, że "swoim wyborem też nie podzieliłem się na forum". Gdyby nie błąd andtora wszyscy mogli by zobaczyć mój wybór, nie musiałbym się nim dzielić.
Dla mnie równie ważne jest zobaczyć komu jeszcze (oprócz mnie) spodobała się moja wersja. Każdy głos cieszy ale niektóre bardziej![]()
Moje spojrzenie jest proste- zrobić tak, żeby mi się spodobało.
Jeżeli spodoba się komuś jeszcze to cieszy ale robić "pod publiczkę"? I jeszcze się tym chwalić?