1. Bodzip
2. zbyma72age
3. henry1
4. dudidu
5. andtor2
6. A56
7. Cru
8. ogc13
9. Witold
10. Mirek63
11. DzejPi
12. a123
13. jck
14. sikor
15. Wiejo
16. Ola_Olga
17. easy_rider
18. paparapa
19. gulasz
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja głosowałem na 5, 8, 12 i 19.
Dobrej nocy![]()
- Konkurs popRAWka
WEŹ UDZIAŁ!
- N D7500 + S10-20 F/3,5 + S17-50 + S18-35 + N50 1.8 G + N55-300 + PORST MC 135 || FotoPro Traveller TT-1 (x4i) || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec + stary Olympus pod wodę
- Flickr Pstryk
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 5.02.19 o 23:46
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Widzisz kolego, jak poprzednie prace miały mocno przesadzoną obróbkę w kolorystyce, to nikt zwycięzcy tego nie napisał.
Jak mnie się przytrafiło to dostałem łomot. I co teraz mam sobie pomyśleć?
Skąd mogłem wiedzieć, że na moją pracę większość zagłosuje, możesz mi to wyjaśnić
Już tu pisano że trzeba trafić w gust głosujących. Ciekaw jestem kto bierze udział w tej zabawie i nie myśli aby jego wersja podobała się najbardziej>
Ostatnio edytowane przez A56 ; 6.02.19 o 00:14
@helmuth , oczywiście, że możesz sprawdzić. Prace na które się głosowało zmieniają czcionkę na kursywę (będąc zalogowanym).
Dziwie się trochę, że o tym nie wiesz, bo dużo razy było to mówione.
To moje wybory (7,8,17 i 19):
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
no dla mnie zwycięska praca była zbyt przekolorowana - dlatego przepadła w przedbiegach
dlatego ode mnie poszedł tylko jeden głos - dla ogc13 czyli nr 8 - która to praca wydała mi się najlepsza i szczerze zdziwiło mnie że dostała tylko 6 głosów
jak teraz patrzę na prace nr 2 - to nie wiem z jakich powodów odpadła w selekcji - bo teraz mi się podoba
co do obróbki - to każdy obrabia jak woli - obojętne dla mnie jest czy praca jej autorowi się podoba czy sam uważa że przesadziłw końcu to tylko zabawa
BTW dziękuję na głosy na moją fotę - robioną na szybko - niemal w ostatniej chwili przypomniałam sobie że do 18 poprawkę trzeba wysłac - na szczęście starczyło na pudło![]()
![]()
![]()
a swoją drogą - cieszy tak ożywiona dyskusja po wynikach
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
btw - nie ma już opcji weryfikacji kto jak głosował ??
dlaczego ??
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22