1. helmuth
2. jkr
3. gulasz
4. dudidu
5. sten
6. Bodzip
7. DzejPi
8. A56
9. west73
10. witia
11. Dziadek
12. Ola_Olga
13. hades
14. andtor2
15. a123
16. ogc13
17. henry1
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jeśli o to chodzi to nigdy nie sugeruję się głosowaniem innych użytkownikówi jest mi to "obojętne", zawsze mam swoich faworytów, ( w sensie dobrych prac mz., a nie autorów
) Głosuję pod koniec tylko dlatego aby admin, moderator, (który ma wgląd jak ja na przebieg głosowania) nie sugerował się być może moimi głosami. Tylko ja znam autorów wszystkich prac. (wiadomo na swoją pracę głosować nie można, albo można, ale taki głos i tak nie będzie uwzględniony)
Ostatnio edytowane przez And.N ; 30.05.18 o 00:05
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Może i masz rację. W każdym razie na pewno nie sugeruję się głosami innych, wybieram zgodnie z swoim gustem i jak to ja, zwracam uwagę na techniczne aspekty. Nie mam też problemów z głosowaniem na głównych rywali co można sprawdzić w ankietach.
Ludziowie, ścisnąć tyłki i głosować. Jeszcze tylko 5 głosów i będzie trzeci przeciek![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jeszcze w sumie ponad doba... Chyba życie 2wątku faktycznie wzmacnia aktywnosc w glosowaniu
Takze do dzieła![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Aktywnych ponand 800 a głosujących tylko 20 z hakiem.Czekamy na 3 przeciek!
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
O... Jest 3 z przodu![]()