Pytanie jak on zrobił te 1500? Jeżeli robił burstem 60fps to może nie jest to nadzwyczajny wynik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pytanie jak on zrobił te 1500? Jeżeli robił burstem 60fps to może nie jest to nadzwyczajny wynik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Dobrze, że chociaż przyznałeś iż robi wrażenie. Myślę, że dużo więcej potencjalnych użytkowników skorzysta w praktyce. Choćby do zdjęć nocnych z niskim iso gdzie właśnie czas jest wtedy rzędu kilku sekund. Czy także w pochmurny dzień i na dłuższych ogniskowych obiektywu, gdzie czasy mogą sięgać powiedzmy 1 sek. (oczywiście mowa o motywach nieruchomych). Statyw w takich przypadkach będzie zbędny. Można by też wspomnieć o filmowaniu gdzie również z tej wydajnej stabilizacji użytkownicy będą korzystać.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
I chciałbym zobaczyć minę gościa, który ma wrażenie, że robił fotkę życia, zaoszczędził 200zł na statywie, a na monitorze okazało się, że jednak tym razem nie utrzymałTo jest bajer dla sytuacji wręcz przeciwnych, kiedy fota na 3s była czymś wyjątkowym i okazało się, że ktoś utrzymał. Bardziej Lotto niż PRO i to zdecydowanie bardziej
![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Ta imponująca stabilizacja najbardziej przyda się turystom i fotografom jaskiniowo-muzealnym, gdzie ponoć często jest zakaz używania statywu...wiadomo, że lepiej mieć lepszą stabilizację niż jej nie mieć wogóle, ale trzeba pamiętać, że mimo wszystko nie jest to remedium na wszystkie sytuacje fotograficzne jakie mogą nas spotkać
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Nie dziwi mnie to - mam lepsze ujęcia z tych samych miejsc robione EM5 i GM1... Co do aparatu to miałem go okazję poręczycieli przez chwilę w MMA w Krakowie i o ile podobał mi się to IMHO cena jest zdecydowanie przesadzona. Może w zestawie z 12-100 dałbym 2000$ ale na pewno nie za samo body
Ale soniak to zupełnie inna puszka. Szkła do niej też.
Co do cen, to lepiej już było - tutaj małą refleksja z przykładami - https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1296982
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.