No cóż Miszczu Mirku. Twe pachnie lepszym profesjonalizmem, nie ma w kadrze śmieci tak jak u mnie. Teraz to widzę![]()
No cóż Miszczu Mirku. Twe pachnie lepszym profesjonalizmem, nie ma w kadrze śmieci tak jak u mnie. Teraz to widzę![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Piękne kwiatki pokazujecie.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
No ładne kwiatki......
W szkole pani pyta dzieci jakie znają kwiatki, więc dzieci różnie odpowiadają. jasiu zaś się chwali, że zna taki kwiatek pękł......
No i konsternacja. jasiu a s kąd znasz ten kwiatek, pyta pani..
Bo kiedyś w nocy usłyszałem jak tata do mamy mówi pękł, a mama na to - ładne kwiatki....
Tak mi się przypomniał dowcip z lat jeszcze 60-tych ub. wieku.... zabytek to już?
---------- Post dodany o 19:15 ---------- Poprzedni post był o 19:14 ----------
Przypomniało, ale nie przypomniało, że imiona się pisze z dużej litery
---------- Post dodany o 19:16 ---------- Poprzedni post był o 19:15 ----------
Sorry Jasiu....
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Jakbym miał zgadywać, 2 - to Rubinar 5.6/500, 4 - Pentacon 1.8/50 ?![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg