nie wiedziałem nic o tajnym porozumieniu i sprawczej roli Saboora - fociłbym wtedy jakiś Marków![]()
nie wiedziałem nic o tajnym porozumieniu i sprawczej roli Saboora - fociłbym wtedy jakiś Marków![]()
Kolorowanki super![]()
Tak jest !!!!!!!! w koło pełno jest pozytywnych młodych ludzi - trzeba tylko nie zamykać oczu !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jak Twój aparat - pamiętam że swój długo czyściłam -a w zasadzie pewnie jeszcze gdzieniegdzie ma proszek322. Kolorowe jest dosłownie wszystko - ubrania, twarze, ręce, nogi, trawa.![]()
PS fajna relacja
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W zeszłym roku miałem ze sobą dwa aparaty ze stałkami. Oba zabezpieczyłem chałupniczą metodą wsadzając w worek foliowy, coś a'la kamerzysta na zdjęciu 333.
W tym roku nie bawiłem się w żadne folie. Aparat trochę się pokolorował, ale nawilżane chusteczki dla dzieci czynią cuda. Na obiektywie (tym razem brałem zooma) miałem filtr UV więc soczewki pozostały czyste. Jedynie pasek nadawał się do prania.
lecim dalej na kolorowo:
341. Podczas wyrzutu proszku w powietrze atmosfera robi się gęsta. Chmura kolorowego proszku po chwili robi się szaro-bura i przysłania niebo.
342. Po wyjściu "z chmury"
343. Tu już pył opadł i towarzycho rozchodzi się do mniejszych grupek nieco dalej od sceny i hałaśliwej muzyki
344. Powrót z Pól Marsowych jest równie widowiskowy jak sama impreza. Wszędzie kolorowe twarze, na ulicach, w parkach, tramwajach. Ślady proszku na chodnikach i ulicach.
cdn.
Selfiki najlepszeWidać autentyczną radość
![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Bardzo przyjemna relacja z kolorowego festiwalu, widać dużo pozytywnej energii, łapanie słońca na 340. wyszło kapitalnie, brawo!
Pozdrawiam