Fajna seria. Widać, że ciągle bawi Cie to co robisz. Pozdrawiam.
Fajna seria. Widać, że ciągle bawi Cie to co robisz. Pozdrawiam.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jakby się ktoś zastanawiał jaki mam zapach w samochodzie to już pokazuje
1104.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jak zwykle rewelacyjna pomysłowość. 1085 i 1086 najlepsze.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
cześć,
Sporo naprawdę fajnych w tych wrzutach, poczynasz sobie znakomicie!
Szkoda, że jednak przesiane przez trochę 'nijakie' kadry czy treści, które wrzucasz chyba po to, by podtrzymać swój mit o 'swobodnym i wyluzowanym' podejściu do foto
Mimo tego podobają mi się Twoje 'klimaty'.
pozdrawiam,
Trzeba przyznać że niektóre fotki są bardzo dobre...fajnie się bawisz
Siema fopaki i laseczki. Dzięki za nawiedziny
@Sawa ja i tak filtruje foty
Mam dwóch nowych Predziów, tylko jeszcze muszę dokupić jakiegoś obcego i będzie to ta stara suka matka obcych
A teraz zestaw 'My little P(ony)redator" dla dziewczynek
1105.
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 6.07.16 o 11:38
Predator jest
Pytanie. Gdzie jest Obcy ?
Brakuje jeszce Obcego![]()
1105. Predator i jednorożec miazga! Bardzo mi się ten pomysł i wykonanie podoba.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Dokupię starą obcych (tą wyczesaną z grzywą) ale za jakiś czas, gdyż w sierpniu wyjeżdżam na urlop a ta pięknisia musi przyjść z Chin. Czyli u mnie w domu będzie od 2 tygodni do 4 od dnia zamówienia a nie chce aby przyszła kiedy będę na urlopie
---------- Post dodany o 11:55 ---------- Poprzedni post był o 11:54 ----------
Tak sobie na próbę strzeliłem ale muszę ten zestaw wynieś na dwór w plener![]()