Nie zgadzam się, jest sporo łatwiej niż dawniej. Tylko trzeba z uporem i nie odpuszczać.
Mówiąc o prawach miałem to samo na myśli tylko dlaczego ta druga strona tak dziwnie się zachowuje. Wiele rzeczy juz traktuję jako koszty, nie naprawiam.
Mówiąc o prawach miałem to samo na myśli tylko dlaczego ta druga strona tak dziwnie się zachowuje. Wiele rzeczy juz traktuję jako koszty, nie naprawiam.
Sądzę że można to wytłumaczyć, niestety trzeba nawiązać do polityki i religii. Jak się kiedy spotkamy to Ci to wytłumaczę
Oczywiście powinienem użyć tej nazwy ale ja ostatnio ( ponad 30 lat ) jak wujek grał to używał nazwy "harmonia" i miało klawisze z jednej strony. Muzyka była przednia.
Oczywiście powinienem użyć tej nazwy ale ja ostatnio ( ponad 30 lat ) jak wujek grał to używał nazwy "harmonia" i miało klawisze z jednej strony. Muzyka była przednia.
Podobnie jest z "kobzą" znaczy dudami. ( dobra uciekam bo nie o tym w tym wątku
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.