Piękne zdjęcia. Wspaniałe kolory i chwile. Aż chce się znowu zakupić aparatChciałem pkt. ale system każe mi coś rozdawać ...
Maluch na drugiej focie super.![]()
Pozostałe świetne.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dziękuję Wam bardzo.
Tego malucha chwilę przed zrobieniem zdjęć podniosłem z ziemi i posadziłem na gałązce winogrona - siedział sobie pod tymże winogronem na chodniku. Może nic by mu się nie stało (jak na takiego malucha całkiem nieźle latał), ale u nas na działkach jest sporo kotów i gniazdujących srok, które (jedne i drugie) chętnie by przekąsiły sobie takim maluszkiem.
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Maluch na 2 ma superrrrrrrrrr minę![]()
zabawy z modraszką no no... szybko było
szpak OliOlgi bardzo fajny,
młoda sikora ronina mnie powaliła![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Może mnie ktoś oświecić co to za ptaszki?
Dziękuję za fachową informację.![]()
Nie za ma co.
Jeśli interesuje Cię rozpoznawanie/orientowanie się w gatunkach ptasich to przyjrzyj się tym książkom:
Collins lub Jonsson, jest jeszcze taka książka, bardzo poręczna w terenie, ale ciężka obecnie do zdobycia... - może na alledrogo...
Pierwsze dwie to "muszę mieć" dla zainteresowanych ornitologią, ta trzecia zawiera może mniej opisów, ale jak napisałem wyżej jest bardziej poręczna w terenie, jej plusem jest też to że ma rysunki podobnej jakości jak w Collinsie, ale za to większe.
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()