1014 fajnie wyszło
1014 fajnie wyszło
W ramach wiejskich nudów jedni łapią w trawie oblechy a ja TIE-FIGHTERY
1018.
1019.
1020.
1021. Szturmowcy też z jaskini wypełzli
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 2.05.16 o 00:06
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Surrealizm połączony z niebywałą fantazją.
Fajne, świetne i ciekawe![]()
Jakie TIE-fightery, to jest TIE-interceptor![]()
Ale super, pierwsze dwa szczególnie
Ojjjj tam wnikasz w szczegóły hihi![]()
, chociaż coś mi nie pasowało jak pisałem posta
. A swoją drogą też mam TIE-Fightera klasycznego i tego drugiej generacji co latał nim Vader to jakoś tak pewnie z rozpędu napisałem
Bikuś idę sobie ucho obciąć hihi
1022. Okrąglak z drewnianego płotu ze sztachetami
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Znaczy, wnikając w szczegóły, masz TIE/LN i prototypowego TIE Advanced /x1
A co to za model jest, bo w sumie całkiem fajny i szczegółowy? Pytam, bo też się rozglądałem ostatnio za jakimś myśliwcem z GW, co by majątku nie kosztował, ale na zdjęciach nie wyglądał jak gumiak z zestawu dla dzieci w KFC![]()
Jeżeli potrzebujesz coś na szybko to możesz sobie kupić plastiki z Hasbro, są dosyć dobre i realistyczne. Tylko nie te maluteńkie (które ostatnio można spotkać) a te większe - cena to od 25 zł do 50 zł.
Te na moich zdjęciach są o wiele fajniejsze, gdyż są całe metalowe i trochę większe od tych z Hasbro. One są z De Agostini z tej tej serii co kiedyś wypuścili "Kultowe statki Star Wars", tylko nie zawsze są od ręki na Alledrogo, ich cena to od 9 zł do 20 zł, plus przesyłka.
A tutaj kilka wybranych fot z Subaru. Pewnie jakbym robił to na kompie to złożyłbym tą fotę kilku a tak prosto z działki przez telefon musiałem wybrać jedną
Tutaj można pomyśleć, że to VW bez kantującego softu ale to nadal Subaru spierdzielające przed tornado
Z tego popiołu można też uzyskać przy odrobinie wprawy i wyczucia czasu dosyć niezłe efekty wybuchu po pocisku
Tutaj uwieczniłem szpadelek mojej córki służący do efektu zrzutu kurzu
A tutaj reszta, która wybrałem z prawie 50 fot
![]()
Zabawa przednia!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
super!!! Jak real foto![]()