311- bardzo ładne.
Uchwycone odbicia nieba w aucie też ładne.
Gwiezdne wojny na tle mleczy wymiatają.
311- bardzo ładne.
Uchwycone odbicia nieba w aucie też ładne.
Gwiezdne wojny na tle mleczy wymiatają.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Dziadziuś z wnuczkiem na majówce
1023.
1024.
1025.
1026. Mam tę moc, mam tę moc la la lalala. Chłopak miał pecha, robił wałki i na lewo bez autoryzacji opychał autografy Vadera
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
1013 jest dobre i z ostatnich 1023
Z seri - uniesienia w toalecie
1027.
Siedzi i sapie, dyszy i dmucha,
Bąk z rozgrzanego mu pupska bucha:
Buch - jak gorąco!
Uch - jak gorąco!
Puff - jak gorąco!
Uff - jak gorąco!
Już ledwo sapie, już ledwo zipie,
.........................................
Nagle - gwizd!
Nagle - świst!
Pryki - buch!
Kupka - w ruch!
.........................................
Najpierw - powoli - jak żółw – ociężale,
Ruszyła - kupka - w jelitach - ospale,
Szarpnęła w jelitach i wychodzi z mozołem,
I leci, i leci, klocek za klockiem
1028. Ręka w górę kto nie przerabiał miłosnych uniesień w toalecie dyskoteki/szkoły tudzież innych miejsc
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Proste, ale trzeba szczyptę fantazji i kombinacji. Świetne efekty!
---------- Post dodany o 10:22 ---------- Poprzedni post był o 10:12 ----------
To poruszenie ręki Vadera to efekt postprodukcji czy to sklejka z drugiego kadru z poruszeniem? Dość realistycznie wygląda i dodaje dynamiki martwym figurkom.
To jest efekt zabawy w postprodukcji. Unikam ruszania figurkami a szczególnie kiedy stoją koło siebie bo skubane są bardzo przewrotne i możesz mi wierzyć, że kiedy już je ustawisz i jesteś zadowolony to jak się wypierdzielą to klniesz na czym świat stoi hihi![]()
Znowu pobawiłem się w łączenie zakurzonych fot.
1029. Pościg - wyszło jak wyszło
1030. Idziemy na zwiady
1031. Ja popilnuję kwiatków
1032. A ja skały
A tutaj coś do foty 1026
![]()
Światowy Dzień Star Wars godnie uczczony
Fajnie ten ruch dodajesz, 1025 super wyszło.
Dzisiaj nie będzie ludzików i samochodzików
1035. Będzie coś strasznego (iterpretacja słowa "strasznego" jest dowolna)
1036. Coś banalnego
1037. Coś pachnącego
1038. Coś pachnącego w grupie
![]()