To co, mamy wyjść na ulicę![]()
Jacek
Ostatnio edytowane przez apz ; 14.03.16 o 01:09
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Też byłbym za rozszerzeniem o niedzielę. Z jednoczesnym zamknięciem akcji (możliwością dodania zdjęcia do galerii DITL) maksymalnie w niedzielę. Żadne tam dwa dni później.![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Może nie aż tak ostro? Trudno byłoby dodać zdjęcie zrobione w niedzielę o 23:59. A jednak zrobione w niedzielę...
Niechby więc był dwudniowy DDITL (sobota-niedziela), lub okazjonalny jednodniowy DITL (są przecież rocznice, wyjątkowe okazje itp.) przy utrzymaniu jednodniowego bądź dwudniowego terminu na nadsyłanie zdjęć. Niech regulamin ustali prowadzący.
Zdarzało już mi się, że robiąc zdjęcia około północy w sobotę ten ostateczny efekt uzyskiwałem już po północy. Cóż, regulamin jest jasny, z żalem odpuszczałem. Jak trzeba, to trzeba.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...