|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bodzip, nie ty zostałeś zjechany,a twoja rada - dwie różne rzeczy -> rada tego typu - ustaw A - po prostu jest nieodpowiednia do przedstawionego problemu, zamiast pomóc żółtodziobowi, taka rada pogrążała go w niezrozumieniu. Zapoznać się z zagadnieniem należy, a potem poprawnie doradzić, nie wsadzając na 'minę'.
pozdrawiam,
mam jeszcze pytanie co do plikow raw
mam oprogramowanie cs4 (caly pakiet) i nie moge w niczym otworzyc pliku raw z tego aparatu
czy on zapisuje raw jakos inaczej ze ps go nie otwiera - jakis pomysl co moge zrobic lub moze macie do polecenia jakis darmowy program w ktorym mozna poobrabiac przyjemnie pliki
zaznacze ze program olympusa jest masakrycznie wolny, nie da sie na nim pracowac
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 7.03.16 o 08:35
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
jak wywolam do tiffa to juz nie bede mogl takiej edycji zdjecia zrobic jak w raw
jaki program polecacie do raw z mkll m10
cs5 tez sobie nie radzi
RawTherapee
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||