Myszaki na 524 i 525 fajne. Sroki też miłe dla oka, ale kuliki super, wszystkie bardzo mi się podobają.
Myszaki na 524 i 525 fajne. Sroki też miłe dla oka, ale kuliki super, wszystkie bardzo mi się podobają.
Świetne zdjęcia z tymi ptaszkmi. Podobają mi się![]()
przepiękne te ostatnie długodzioby![]()
przeszkadza mi jednak ciut ten nieostry z przodu na 531
poza tym odbicie w 532 zrobiła IMO tę fotę
530 i 533 również się podobają![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękna wrzuta jak zwykle a szczególnie zdjęcie 532.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Cześć,
Kuligi fajne, takie 'zamrożone'.
Generalnie często wpadam, żeby pooglądać dobre foty.
pozdrawiam,
najs, dzięki wszystkim piszącym i niepiśmiennym
nie wiem czy tak jest, ale kuligi są bardziej czujne i ostrożne od innych gatunków brodzących w wodzie. takie odniosłem wrażenie po kilku, choć krótkich, spotkaniach z nimi. za pierwszym razem spłoszyłem je dość szybko. następnymi razy moje ruchy obiektywem były już ostrożne i przemyślane, co pozwoliło zrobić kilka kadrów. liczę na następne spotkania
mnie też. może na zdjęciach tego nie widać, ale było jeszcze dość wcześnie jak robiłem te foty. trochę na czuja, bez budowania kadru w głowie. ostrzyłem na ptaku, którego właśnie złapałem na af. i wyszło licho. lepiej by wyglądało gdyby ostry był ten z przodu
hej, zapraszam, otwarte 24h![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Sroczy balecik jest OK. Najbardziej się mi podoba od dzioba strony ptak pokazany.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Mi się spodobało, szczególnie 536, ale resztę też z przyjemnością obejrzałem.
Coś mi się zdaje, że w muzeum byłeś i huzarskie skrzydła do kukiełek zajumałeś![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Świetna wrzuta skrzydlata.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.