tego chyba jeszcze nie grali![]()
gratuluję kolegom i dziękuję za głosy na moje zdjęcie![]()
tego chyba jeszcze nie grali![]()
gratuluję kolegom i dziękuję za głosy na moje zdjęcie![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ja też bardzo się cieszę, że moje zdjęcie znalazło się w gronie zwycięzcówGratki dla laureatów. Pozdrawiam
![]()
Gratuluję zwycięzcom pięknych zdjęć![]()
Widzisz, a podobno po modyfikacji nagroda nie jest już Nagrodą Klubowiczów. Moim zdaniem jest, tylko mniejsze jest zagubienie uczestników.
PS. Przypominam o zgłaszaniu zdjęć do FM Stycznia i możliwości zgłoszenia jednej swojej pracy. osobiście przez Klubowicza.https://forum.olympusclub.pl/threads...nia-fotografii
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.01.16 o 19:57
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
..."Ta ankiet zakończy się w 20-01-16 o 13:45"...
Rozumiem przez to, że moje głosy są ważne ?
Nie rozumiem tylko dlaczego ogłoszono wyniki 16.01.2016...
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
No rzeczywiście coś jest nie tak, bo stoi jak byk, że ankieta trwa jeszcze dwa dni, a podane zostały wyniki. Nota bene podane wyniki są już nieaktualne, bo teraz wygrywa "grudzien 25", za plecami ma "grudzien 1" i "grudzien 23" (jeden głos mniej od lidera), a "grudzien 16" nie odpuszcza i też kombinuje jakby tu się wysunąć na prowadzenie.
Nie wiem czy to wina skryptu, admina, czy roztargnienia, ale coś się ostro pochrzaniło![]()
The question is, who cares?
było wcześniej napisane że ankieta trwa do 16 stycznia - skrypty musiały się jakoś poprzestawiać tak jak apz napisał
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
The question is, who cares?