Ostatnio edytowane przez helmuth ; 6.09.09 o 18:06
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
494...bardzo dobre.
495...fajnie wygląda, ale troszkę słońce za mocno przyświeciło![]()
494 Świetne przykładam ekierkę do monitora i nic mi się nie zgadza![]()
na 495 chyba mocno zamknąłeś obiektyw bo wyszły plamki na matrycy albo na wew soczewce obiektywu.
Jestem fanem Twoich miejskich klimatów , piony krzywe i poziomy
Pozdrawiam
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Z 495 miałem problem jak stanąć przez to drzewo, którego fragmenty widać. Jeszcze do tego półokrągła elewacja- jak bym nie kombinował, słońce i tak odbija się prosto w obiektyw![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ocenione w galerii superanckie![]()
Uffff!! Musialam nadrobic zaleglosci w twoim watku
"Zlomowisko " ciekawe, a z ostatnich 494...ten "nienormalny" calkiem gut, lubie takie nietuzinkowe spojrzenia na architekture typowe oczywiscie dla ciebie![]()
Oba bardzo dobre (ocenione w galerii) na drugim rzeczywiście dużo lpiej było by bez drzewa no ale wyciąć nie mogłeś![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dzięki wszystkim za odwiedziny i miłe opinie
Rozzuchwalony miłymi komentarzami, wstawiam efekt zabawy zdjęciem![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 7.09.09 o 22:06