Kto przełożył wajchę i w którym momencie odeszliście od tematu....?
Zdjęcia widoczkowe choć nie betonowe fajne![]()
Kto przełożył wajchę i w którym momencie odeszliście od tematu....?
Zdjęcia widoczkowe choć nie betonowe fajne![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wątek założyłem jak jeszcze mieszkałem na jednym z łódzkich betonowych blokowisk. Dość dla mnie ciekawa i ważna historia zarysowała się w tym wątku. Dlatego po przeprowadzce do Szkocji postanowiłem pociągnąć temat dalej. Betonu może tu nie za wiele, ale za kilka lat fajnie będzie przeglądać swoje pierwsze posty![]()
OM-D E-M10 14 - 42 mm 1:3.5-5.6 EZ
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Z Londynu do Pekinu przez Tajlandię, Malezję i Singapur
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zmieniono nazwę wątku z Betonowe osiedla na Różne zakątki z ZibiZ
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Da się? Da!![]()
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Wykorzystując ostatni dzień urlopu i chcąc wyrwać się od tej beznadziejnej pogody, postanowiłem wybrać się
na krótki weekend do Mediolanu. A tam ku mojemu zdziwieniu zastałem masę turystów którzy chyba mieli podobny plan do mojegoBył to bardzo krótki i intensywny wyjazd który miło będę wspominał dzięki pięknym zabytkom, słonecznej pogodzie i niepowtarzalnej pizzy. Wszystkim polecam to miejsce.
A tu kilka pierwszych zdjęć które chciałbym dać pod ocenę. Starałem się jak mogłem wyprostować te wszystkie krzywulce
Przy okazji mam do Was pytanie czy prawdopodobne jest to że moja E620 jest już za stara do tego obiektywu (12-60 mm f/2.8-4.0 SWD)
Pytam ponieważ zauważyłem że obraz dosyć długo się ostrzy na AF. Obiektyw zupełnie inaczej zachowuje się przy M5?
Trzeba chyba się rozejrzeć za czymś nowszym
82. Widok z dachu katedry Duomo
83.
84.
85.
86. Parco Sempione
87.
88. Galleria Vittorio Emanuele II
89. Drzewko szczęścia na stacji kolejowej Milano Centrale
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Pierwsze i ostatnie z wrzuty najładniejsze w mojej ocenie.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Lubie AC Milan,wiec tym wieksza przyjemnoscia ogladam.
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku