U mnie na lapku też zdjęcia Zibiego ciemne się wyświetlają. Wersje yamady są dużo jaśniejsze. Ostatnia propozycja robtora lokuje się pośrodku.
U mnie na lapku też zdjęcia Zibiego ciemne się wyświetlają. Wersje yamady są dużo jaśniejsze. Ostatnia propozycja robtora lokuje się pośrodku.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Laptopy mają to do siebie że świecą mocno,trzeba sobie poustawiać szczególnie cyfrową poświatę warto nieco zmniejszyć. Może i są trochę za jasne, przy okazji sprawdzę je na monitorze i tv zobaczę czy coś nie tak robię. Choć dotychczas nie miałem do moich zdjęć uwag by były za jasne.
OM-D E-M10 14 - 42 mm 1:3.5-5.6 EZ
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Z Londynu do Pekinu przez Tajlandię, Malezję i Singapur
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
78 przytnij do formatu 16:9 nieba za dużo jest, czym obrabiasz foty? Panoramka fajna
Racje wrzucam poprawioną wersję. Do obróbki zdjęć używam tylko Olympus Viewer i GIMPA. A jak chodzi o panoramy bardzo lubię Image Composite Editor.
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Ostatnie dwie panoramy z tych rejonów które mam. Mam nadzieje że teraz chociaż trochę wyeliminowałem błędy z poprzednich zdjęć i teraz będzie trochę lepiej. Starałem się zachować mniej więcej taką proporcję 1:3 nieba do 2:3 reszty zdjęcia, i rzeczywiście wg mnie wygląda to dużo lepiej. Także dzięki za rady. 8 listopada kolejna wyprawa w inną część rejonu Highland, także nie mogę się doczekać
80.
81.
![]()
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku