Strona 233 z 282 PierwszyPierwszy ... 133183223231232233234235243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.321 do 2.330 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Siema ściema wieczorowo-nocną porą. Dzięki za wizyty na tym padole łez i absurdu albo absurdu i łez

Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    cześć,

787 przezabawne, a przy paniach oraz aucie - poległeś... Panie nie dały rady, zupełnie.

pozdrawiam,
    Czy ja poległem? Bronić tych zdjęć nie zamierzam wcale ale to wcale ale prawda jest taka, że wszystkie je robiłem zza pleców fotografa, który przyszedł z tymi dziewczynami i je ustawiał sobie do zdjęć. Wiem, że wyszły trochę dziwnie przez tą dziewczynę, która patrzy mi namiętnie w obiektyw (trochę się z tym dziwnie czułem) bo w końcu to nie mnie pozowała ale jak to stwierdził

Cytat Zamieszczone przez Lilen Zobacz posta
    Ewidentnie Pani w niebieskim pasie do pończoch wolała pozować Tobie niż swojemu fotografowi, przystojniaku .
    Też miałem takie wrażenie, plus dodatkowe, że nie miałbym problemu z uzyskaniem od niej numeru telefonu

788. Coś na uśmiech

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1.jpg
Wyświetleń:	221
Rozmiar:	333,9 KB
ID:	159742  
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Lilen
    Mieszka w
    Podbeskidzie
    Siła reputacji
    225
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta

Też miałem takie wrażenie, plus dodatkowe, że nie miałbym problemu z uzyskaniem od niej numeru telefonu
    Ha! Wiedziałem. Wyczytałem to z jej oczu . Podziwiam, że nie uległeś pokusie i nie wyszarpałeś tego numeru

788. Coś na uśmiech
    Za to tego modela nie oczarowałeś. Ewidentnie unika twego wzroku/obiektywu
    Więcej moich zdjęć na tomekszpila.com lub spotkajmy się na Instagramie

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Lilen Zobacz posta
    Za to tego modela nie oczarowałeś. Ewidentnie unika twego wzroku/obiektywu
    Marzyłem o tym aby spojrzał w moje oczy - miałbym trzeciego w awatarze

"Star Wars WOPR" na ćwiczeniach i akcji ratunkowej

789.

790.

791.

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM.jpg
Wyświetleń:	185
Rozmiar:	340,9 KB
ID:	160026   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	PLAKAT.jpg
Wyświetleń:	182
Rozmiar:	278,8 KB
ID:	160025   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM2.jpg
Wyświetleń:	196
Rozmiar:	267,4 KB
ID:	160027  
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    OT

A propos StarWarsów, zapewne słuchałeś

Pozdrawiam
    kaz
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

| OlyJedi Awatar Lilen
    Mieszka w
    Podbeskidzie
    Siła reputacji
    225
    Moja galeria

"Star Wars WOPR" na ćwiczeniach i akcji ratunkowej
    WoW!! Byłeś na planie kolejnej części Gwiezdne wojny: Część VIII - Mroczna głębia ?? Poznałeś Jurka Lucasa?

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    788 - świetny pomysł i poczucie humoru.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kaz de Wro Zobacz posta
    OT

A propos StarWarsów, zapewne słuchałeś

Pozdrawiam
    kaz
    Nie widziałem tego ale dosyć ciekawie i z sensem pan Braun przedstawił swoją wersję SW. Zawsze warto zapoznać się z każdą teorią . Odwdzięczyłbym się Tobie pewnym krótkim opracowaniem na temat Smerfów, jego twórców i czasach kiedy je tworzyli ale czytałem to z kilka lat temu więc niestety linka nie zapodam

Do czego lepiej nadaje się aparat z telefonu od tradycyjnego a szczególnie aparat telefonu gdzie obiektyw umieszczony jest na rogu? Do focenia małych rzeczy z bliska na płaskiej powierzchni
    Dzisiaj tak na próbę strzeliłem sobie kilka fot małego Hot Wheels'a - model HW z tych najmniejszych (jakieś 7x4x3 cm) . Z tradycyjnego aparatu nie da rady uzyskać takiej perspektywy z bliska, no chyba, że fotę robi się na wypukłym czymś jak dach samochodu

792. Takie próbne zbiorcze tele-minimoto samobójstwo

Nazwa:	SW SM2.jpg
Wyświetleń:	166
Rozmiar:	307,1 KB
ID:	160195   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SW SM.jpg
Wyświetleń:	156
Rozmiar:	322,3 KB
ID:	160194   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	PLAKAT.jpg
Wyświetleń:	163
Rozmiar:	286,6 KB
ID:	160193  

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Jestem po premierze "Przebudzenia mocy", znaczy wracałem dzisiaj o 3 nad ranem z Tesco i przy okazji na stopa zgarnąłem ze sobą pewnego jegomościa, to strzeliłem mu fotę z telefonu. Generalnie cała fota jest z tymi śmiesznymi efektami obrobiona na telefonie

793.

Nazwa:	image.jpeg
Wyświetleń:	161
Rozmiar:	170,4 KB
ID:	160265  

| OlyJedi Awatar Lilen
    Mieszka w
    Podbeskidzie
    Siła reputacji
    225
    Moja galeria
    Jakby to powiedział Yoda: Mistrz Kylo Ren planetę zgubił. Co za wstyd! Co za wstyd.

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    Mistrz byłby zadowolony z efektów.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=