W ostatnią niedziele dołączyłem się do klubu Hill Walking Club który raz w miesiącu organizuje wyprawy w szkockie góry. Niewielka zrzutka na paliwo i jedziemy.
Dotarliśmy do parku narodowego Glenmore Forest Park w okolicach miasta Aviemore. Nie wiedziałem jak dokładnie będzie to wyglądać. Myślałem że będziemy chodzić po wydeptanych ścieżkach , jednak takich tam nie było. Tak naprawdę nie było tam nic oprócz wspaniałej przyrody. Warunki do chodzenia były bardzo trudne, ślisko, mokro i zimno. Jednak widoki jakie można było podziwiać na górze rekompensowały wszystko. Chodziliśmy około 8 godzin, weszliśmy na 6 szczytów, cała trasa miała około 25 km. Nogi czuję do dzisiaj ale było warto, i już nie mogę doczekać się kolejnej wyprawy.
Zapraszam do oglądania i krytykowania pierwszej wrzutki z tego miejsca. Zdjęcia przy obróbce sprawiły mi trochę kłopotów. Szczególnie walczyłem z balansem bieli który w aparacie miałem ustawiony na auto jednak prawie wszystkie musiałem poprawić ponieważ wychodziły brązowe/brunatne. Nie jestem z nich do końca zadowolony. Dlatego jeśli macie jakieś wskazówki to chętnie z nich skorzystam. Ufff ale się rozpisałem...
71.
72.
73.
74.
75.
76.

Odpowiedz z cytatem