"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
och.... ach.... normalnie siem wzruszyła Twoją troskliwością.... zara zacznem się uczyć. nie wiem tylko czy mój mózg podołakłaniam się nisko i dygam w podzięce
![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
No to zaczynam próbę wstawiania jesieni do wątku. Zobaczę ile wyniosłam z kursu Saboora
pójdę po najmniejszej linii oporu bo cosik ostatnio lenistwo się we mnie wprowadziło
Załącznik 159443 Załącznik 159441 Załącznik 159442 Załącznik 159440 Załącznik 159439
A teraz próba generalna i wstawianie. Ciekawe czy mi się udało wstawić?
Ha! no to wychodzi na to, że mi się coś w końcu udało![]()
Ostatnio edytowane przez jarmana ; 21.10.15 o 21:39
Ostatnio edytowane przez And.N ; 21.10.15 o 21:48
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ale dostałam pstryczka w nos..... normalnie oblałam się rumieńcem i do rana czuję, ze mi nie zejdzie. Kurcze.... forum filatelistyczne.... oplułam monitor z wrażeniaspróbuję zatem edytować te znaczki, ale szczerze mówiąc 1000 na dłuższym nie robię prawie nigdy, bo na innych portalach oczekują mniejszych z ograniczeniami KB więc standardowo zapisuję, a to akurat stare foty z folderu z miniaturami. Jak znajdę większe albo uda mi się kiedykolwiek znaleźć ich oryginały to zrobię większą miniaturkę, ale w moim bałaganie ciężko czegokolwiek się doszukać
![]()
Oj tam, tu chyba większość ma monitory w rozdzielczości FHD czyli 1920 x 1024 pix lub większe. Także rozmiar 680 x 510 pix zaczyna przypominać znaczek na takim monitorze.
Już nie edytuj tylko następne wstaw nieco większe i nie chodzi tu o tzw. pstryczek w nos tylko dobrą radę..mz.
to się cieszę, że tak odbierasz.
Co do wielkości fotek jeszcze, nie przekraczaj wagi 1 MB (jak przekracza to forum z automatu kompresuje jednocześnie pogarsza jakość) na zdjęcie i rozmiaru tak góra 1200 pix dłuższy bok. Chyba, że to zdjęcie panoramiczne to można się pokusić o większy rozmiar.