Grześ, dodaj trochę niebieskiego nieba i będzie super.![]()
Grześ, dodaj trochę niebieskiego nieba i będzie super.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
No lubię jesień w każdej postaci i nic na to nie poradzę, a skoro już tu trafiłam to może też coś wrzucę do kompletu
Chyba jednak nie wrzucę, bo zapomniałam jak się tu wstawia fotki![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
wystarczy andtorze2
rzeczywiście nie wyłapałem kompletnie treści zawartej na zdjęciach...pewnie większość oglądających wyłapała...cóż, mi to się nie udało...
Nie wiem czy ma rację i czy zarejestrowałeś taki obraz jak zastałeś, ale zwalmy to na "bardzo małą" rozpiętość tonalną E-M5 (przepalenia na foto nr.1)
Druga rzecz, czy warto rejestrować obraz taki jak się zastało (dokumentacyjne zdjęcie, na pewno są dobre do kronik policyjnych), czy taki jaki chcemy aby wyglądał, przekazać innym nasz odbiór ?
Wszak fotograf to w jakimś stopniu Artysta ?, a Artyście więcej można, no chyba, że chcesz być li tylko dokumentalistą...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 21.10.15 o 20:09
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
To ja też pokażę mój taki oklepany jesienny kadr
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()