Widać obaj daliśmy się zrobić w tego-onego http://radioszczecin.pl/1,117511,jes...lto-to-normaln
Widać obaj daliśmy się zrobić w tego-onego http://radioszczecin.pl/1,117511,jes...lto-to-normaln
The question is, who cares?
też ostatnio się zastanawiałem widząc pola pełne takich roślin - rzepak to czy coś innego. Teraz już wiem![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Mi też to w tym miejscu nie pasuje, ale znam ten kawałek drogi i wiem, że tam są domy i Ci ludzie jakoś muszą dojechać, mieć prąd, a skoro jest droga to służby znaki stawiają, bo ograniczenia i takie tam.
No ba, jakoś się specjalnie tym kawałkiem ziemi w niebiesiech nie interesowali, gdy ggolus postanowił nacisnąć spust migawki i chmur nie rozgonili. Widać ostro nabroił albo za mało do koszyczka wrzucił
Rozumiem Twoje rozczarowanie. W sumie to czuję to samo, bo ostatnio takie fajne ahtystyczne B&W wrzucał, a tu kicha jakaś, ech...
The question is, who cares?
Bardziej bym się spodziewał wypowiedzi autora zdjęć, ale co tam, nieważne
Takie dość słabe na "obronę". Przecież nie było przymusu aby akurat takie zdjęcia jesieni (z taką zawartością kadru) pokazać. To chyba świadoma decyzja autora ?, a ja jako odbiorca odnoszę się do tego co widzę. Nie wątpię, że autor zna lepsze miejscówki na zdjęcia jesieni, gdzie sama przyroda jest.
Powiedzmy samo światło jest najmniej w tych zdjęciach istotne i może niepotrzebnie o tym wspomniałem. Można jesień pokazać bardzo kolorową, a także szarą, burą i ponurą, ale coś musi być jeszcze w kadrze... co zatrzymuje na dłużej (w tym drugim przypadku...szczególnie)
Na przepalenia już wpływ się ma.
Rozczarowanie to za duże słowo i przyznam wcześniejszych zdjęć niezbyt kojarzę i nie mają tu specjalnie nic do rzeczy. Fakt z oceną pojechałem może za ostro, tym bardziej, że wątek (jak później doczytałem) nie do oceny, ale autor prosił o wypowiedź na temat zdjęć
Ostatnio edytowane przez And.N ; 21.10.15 o 19:06
Szanowny Andtorze2, dziękuję za Twoje zdanie ale nie wylapałeś kompletnie treści zawartej na zdjęciach. Masz rację w tym co piszesz i dobrze.
Zwróć uwagę, że napisałem "co jest nie tak z tymi zdjęciami" a chodziło mi o to, że na zdjęciach pokazałem lepiej lub gorzej kolory jesieni z kwitnących polem (jak mylnie uważałem) rzepaku![]()
I tylebez użycia fotoszopa kontrastrujące elementy przyrody. Dla mnie nieprawdopodobne połączenie.
Ahutta ma rację, rejestruję obraz miejsca taki jaki zastałem![]()
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 21.10.15 o 19:44
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1