Zwykłe nieporozumienie, odczytałem, że słowa "Nie dałem rady" tyczą się naświetlania na histogram. Przepraszam jeśli uraziłem swoją wypowiedzią.
Zwykłe nieporozumienie, odczytałem, że słowa "Nie dałem rady" tyczą się naświetlania na histogram. Przepraszam jeśli uraziłem swoją wypowiedzią.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Czad by był, gdyby każdy chopek był inny, a są z jednej sztancy, tylko kolory inne. No, ale pewnie miało być na szybko i w miarę tanio
Coś czuję, że instalacja jest na "zamówienie" w związku z aktualnymi wydarzeniami
Tak myślę, że u nas by taka forma sztuki nie przeszła. Po kilku dniach krasnale by rozkradli albo w najlepszym wypadku przemalowali![]()
The question is, who cares?
Taka była koncepcja autora.
Co miał na myśli tego nie wiem ale doczytałem, że te figurki (Einheitsmännchen) są trójwymiarowym przedstawianiem wcześniej znanego symbolu ze świateł na przejściach dla pieszych (Ampelmännchen) w DDR.
Einheitsmännchen (zjednoczeniowe ludziki?) są przyjaźni, uśmiechnięci, pełni energii, śmiało patrzą w przyszłość i takie tam ...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przypomnij sobie fizykę.
Czarny kolor to brak jakiegokolwiek koloru czyli czarne światło to brak światła.
Dobrze kombinujesz
---------- Post dodany o 12:26 ---------- Poprzedni post był o 11:54 ----------
Hmmm!
Ja czapkę, jeśli już, noszę na głowie. Czego mógłbym zazdrościć krasnalowi?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA