O, byłeśJa w końcu odpuściłam, trochę żałuję, a z drugiej strony miałam spore obawy, czy byłabym w stanie wykrzesać z tematu coś, czego jeszcze nie było.
Barwne klimaty zagoscily..
Witam jak widac nic orginalnego nie dalo sie wykrzesac , skupialem sie na ciekawych jednostkach badz wyjatkowo pozytywnie sie bawiacych , janusze z ochrony nie pozwolili mi dlugo lapac tych twarzy i zostalem wyproszony , choc aparat normalnie wnioslem ani nie bylo informacji o zakazie , byc moze przeszkadzalem komus z akredytowanych artystow , nie wiem niesmak pozostal,pozdr
Zostałeś wyproszony, bo? Jakieś argumenty mieli? Zaskoczyłeś mnie.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Niezmiennie mnie to irytuje, że masowo robią zdjęcia smarkfonami i innymi, co mają piksli pewnie więcej niż mój Stary. Ale nie - z PROFESJONALNĄ luszczanką nie wejdę, a w sieci i jutjubie pełno materiału z tych imprez. Nieporofesjonalnego, bo z nieluszczanek. I cieszą się organizatorzy, że żaden nielegalny luszczankowiec nie zrobi zdjęcia. No nie kumam i chyba se ajfona w końcu kupię![]()
Kup se, będziesz zdziwiona![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.