Ja tam się czepiać nie będęPodobają mi się Twoje foto z Bolonii. To z samolocika - też. Pozdrawiam.
Ja tam się czepiać nie będęPodobają mi się Twoje foto z Bolonii. To z samolocika - też. Pozdrawiam.
Ja też się nie będę czepiać. Niektórzy mogą się przyczepić balansu bieli przy sztucznym oświetleniu, dla mnie OK! Czekam na kolejne bo fajnie się zaczyna (mam nadzieję, że masz więcej).
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
no właśnie wiem![]()
ale zawsze mam problem ze sztucznym oświetleniem i nie wiem w którą stronę iść![]()
a jakby nie było Bolonia nawet w dzień jest żółto-rudo-czerwonym miastempięknym jak dla mnie
nie wiem - może w następnym wpisie się okaże że też zgubiłam kartę jak ktoś idąc na Tarnicę, albo nie wzięłam aparatu jak inny ktoś na wschód słońca w Świeciu![]()
a tak serio to coś tam mam - tylko jeszcze nie obrobione będę improwizować na bieżąco w miarę czasu mniej lub bardziej wolnego![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Foty z Tatr swietne. Pokazujesz piekne widoki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bolońskie foty fajne.![]()
PS.
Poznaniacy nie są oszczędni, to Szkoci wykopani z wyspy za rozrzutność.
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
cześć gUlasz,
Wyprawa do Bolonii na pewno obfitowała w więcej zdjęćWrzuć trochę ulicy może...
Lotnicze mi się podoba, jak i te nogi/stopy - rzeczywiście ekspozycja przyciąga
pozdrawiam,
cześć Sawa![]()
zaiste obfitowała w wiele więcej fot, które wrzucę - tylko jeszcze nie wiem kiedy
w tej chwili przebywam w "Twojej" części kraju z dala od zaplecza zdjęciowego
a potem wybywam do domu na Podkarpacie - potem mam nadzieje ze uda się uzupełnić wątek o kolejne foty - co by fotograficznie temat ruszyć![]()