robienie zdjęć pozwala rozwijać moją wyobraźnię...
robienie zdjęć pozwala rozwijać moją wyobraźnię...
Artykuł na czasie - wakacyjnie i gorąco, a chyba i w temacie wątku :P
Urlop na Instagramie i FB
pozdrawiam,
Bardzo na czasieteż się zastanawiam po co robi się tyle zdjęć. Sytuacja dzisiaj rano. Chciałem sprawdzić miasto typowo wakacyjne, czy będzie coś ciekawego do focenia. Czasem też podpatruje innych, może też mi się uda fajną fotę strzelić. I jak zawsze w takich sytuacja Goolge Maps i zrzucam wisielca
, potem wyszukuję po obrazie a dziś mnie coś tknęło, żeby rzucić okiem co mają do pokazania ludzie na Instagramie (tak w ogóle to bardzo lubię go). Pokazało mi mnóstwo zdjęć. Tyle, ze same selfie
Tak ogromna ilość selfie, że trudno przebrnąć by trafić na jedno, czy dwa fajne ujęcia.
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Już jest...
---
Nie tyle zrobić dziubek co wystawić dziobek, ten co to do ptaka doczepiony...