Szkoda że "Neśsie" się nie pokazał. Lubiłem oglądać takie stare cmentarze w Albionie. Zamek wyszedł znakomicie, światło chyba nie było tak do końca łaskawe
![]()
Szkoda że "Neśsie" się nie pokazał. Lubiłem oglądać takie stare cmentarze w Albionie. Zamek wyszedł znakomicie, światło chyba nie było tak do końca łaskawe
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Piękne kadry![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Serdeczne gorące i ogromne dzięki za cudowny fotoreportaż i za to, że się chciało. Zawsze chciałem zwiedzić tę krainę (nie wiedząc dlaczego) a przez Ciebie teraz jeszcze się w tym upewniłem (no i wiem dlaczego).
Musisz przyznać Panie Boże, że Ci pokoju nijak nie zakłócam i proszę tylko, byś mi tą samą miarką odpłacił." Colas Breugnon
Widać w Twoich zdjęciach rozwijający się talent fotograficzny nie tylko w makro.
Przyjemnie się to ogląda, widząc coraz lepsze zdjęcia.
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję za tak pozytywne przyjęcie tej relacji. Za plusy też dzięki. Miłe to i motywujące. Wieczorem pojedziemy dalej ze zwiedzaniem. To co było dotychczas to dopiero dwa dni. Jeszcze kilka fajnych miejsc mam Wam do pokazania.
Jestem zachwycony!
W zasadzie wszystko mi się podoba, no może z wyjątkiem zdjęć z Loch Ness.
Dzięki "bezlesistości" Szkoci widać tak dużo, szczególnie ujmują mnie malownicze pagórkowate panoramy z wijącymi się strumieniami.
Miałeś szczęście do pogody.
Fajne zdjęcia, przyjemnie się zwiedza w fotelu.![]()
Szkoda, że Nessi nie sfociłeś.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
system jak system - kiedyś pozwolito się nadrobi
![]()
a co do pierwszego zdania - miałam to samo pisać - a że ktoś napisał wczesniej to sobie zacytuję
yamada - cudnie pokzujesz ten kraj - kadry wyśmienite![]()
mega moje klimaty... bez dwóch zdań dlatego..
Zamieszczone przez alnico
też się na to piszę !!!Zamieszczone przez alnico
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22