Strona 19 z 48 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 474

Wątek: Golus Urlaub Racing Team

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Wstęp trochę przydługi, ale nieźle się zapowiada,,,
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    GG74 Byliśmy w strzelnicy, całe szczęście, że w wirtualnej, płukaliśmy złoto, byliśmy w kinie ileśtamDe i kinie sferycznym. Było kilka różnych pokazów i animacji. Pogrzebię nieco w tych zdjęciach to dorzucę. Śmieszne było to, że kilku animatorów robiło wszystko. Dosłownie. Np. Jeden nas zaprowadził do kina, reszta pobiegła przebrać się do animacji, po animacji szliśmy do strzelnicy znowu z jednym/ą reszta szykowała się dalej. I tak cały dzień, do wieczora z przerwami 15-20 minut na rozgrzewkę w barze. A że zimno było jak diabli, to przed obiadem byliśmy już wszyscy nawaleni w trzy d....py. Gdybyśmy nie dali takiego ognia to i pewnie miałbym mniej zdjęć ale lepszych jakościowo. A tak... ciesze się, ze pucha cała i zdrowa przetrwała...
    Wracamy jednak do historyjki:
    W miasteczku, po wytarganiu siłą sejfu z banku, bandziorzy zastanawiali się jak go rozłupać.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	GG290177.jpg
Wyświetleń:	130
Rozmiar:	659,4 KB
ID:	139836

GG75 Kombinowali jak konie pod górę. W końcu wymyślili, że rozwalą go dynamitem. Bardzo oryginalne, nieprawdaż? Odpalili lont...

Nazwa:	GG290198.jpg
Wyświetleń:	132
Rozmiar:	705,9 KB
ID:	139837

GG76 I łup! Pierdykło jak niewiemco.

Nazwa:	GG290203.jpg
Wyświetleń:	135
Rozmiar:	926,3 KB
ID:	139838

GG77 Na to wszytko wpadł szeryf. Bang! Bang! Banda rozpierzchła się.

Nazwa:	GG290232.jpg
Wyświetleń:	129
Rozmiar:	538,6 KB
ID:	139839

GG78 Jednego jednak złapał. Bez litości związał go i pociągnął za koniem. Fajnie takie coś na żywo zobaczyć.

Nazwa:	GG290108.jpg
Wyświetleń:	132
Rozmiar:	704,3 KB
ID:	139835

GG79 W powyższej historyjce są luki i błędy logiczne bo chciałem oddać nasz stan Oglądając takie rzeczy dotrwaliśmy do wieczora. Po kolacji był pokaz ujarzmiania ognia. Niestety, nawet ze statywu skopałem prawie wszystkie zdjęcia bo statyw nie jest wstanie utrzymać aparatu oraz trzymającego się jak tonący deski pstrykacza Pokaz dała ekipa która występowała w Mam Talent ale jak się zwali to nie pamiętam. Mam prawo? Co?

Nazwa:	GG290514.jpg
Wyświetleń:	122
Rozmiar:	550,9 KB
ID:	139840

| OlyJedi Awatar glee
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    hm... sepia do westernu mi nie pasuje strzelałbym w mocno odjęte nasycenie ale jednak w kolorze ; ) wchodziłeś w kluczowych momentach (wybuchy,strzelanina,tortury(?) itd) i w sumie wszystko gra tyle że czuć że to inscenizacja (poza 77) - może dlatego że wszystko "pstrykane z jednego poziomu. Najbardziej atrakcyjne 78 - fajnie że ciągany ma ogromny kapelusz - komicznie to wygląda.
    Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
    Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
    http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Tak glee, na codzień robią to kilka razy i nie wydaje mi się by mieli wielkie doświadczenie aktorskie. Drugą stroną jest też to, że nie do końca świadomie klepałem foty. Nie chciałem też przechodzić w inne miejsca bo mogłem wejść w szkodę.
    Co do obróbki, to jeśli możesz i chcesz to pokaż jakbyś to widział. Wrzucić coś w kolorze? Próbowałem zwykłego b&w, dodawałem ziarno, etc i średnio mi się podobało.
    Dzięki za odwiedziny.

---------- Post dodany o 23:22 ---------- Poprzedni post był o 23:21 ----------

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Nadrabiam słowem pisanym

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez glee Zobacz posta
    hm... sepia do westernu mi nie pasuje
    A dla czego uważasz, że nie pasuje? Ja uważam, że i owszem pasuje bo wiele fot z tamtych czasów ma taki sepowato czarno biały klimat. Mnie kolorystyka pasuje tylko uważam, że zdjęcia są za bardzo ulizane (gładkie) i przydałoby się trochę jakieś szorstkości typu jak nieogolona morda cowboya przy szklance Wiskacza
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Po przecinku zgadzam się w 100%
    Cytat Zamieszczone przez glee Zobacz posta
    hm... sepia do westernu mi nie pasuje
    A ja myślę, że dosłownie może nie, ale tutaj znakomicie wpisuję się w narracje

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    No i fajnie, aż mnie zazdrość zżera
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Grzesiu do kompletu brakuje jeszcze czerwonoskorych...
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Też bym sobie pooglądał, ale żeby łyski pić....
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Bodzip, nie ma czego zazdrościć, trzeba było whisky pić, przeważało towarzystwo damskie, wypadały co najmniej dwie squaw na jednego kałboja... mówię ci męczarnia i te męczące tańce. Nawet żaden z kumpli nie odprowadził mnie do pokoju bo baby nas holowały... męczarnia...

No chyba, że miałeś na myśli sceny do fotografowania, to w tedy tak...

---------- Post dodany o 09:33 ---------- Poprzedni post był o 09:32 ----------

Cytat Zamieszczone przez waruga Zobacz posta
    Grzesiu do kompletu brakuje jeszcze czerwonoskorych...
    Właśnie nie było. Ani jednego. Sami meksykanie... Ale za to w niedzielę rano pełno było bladych twarzy

---------- Post dodany o 09:34 ---------- Poprzedni post był o 09:33 ----------

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Też bym sobie pooglądał, ale żeby łyski pić....
    Nie? tfu... nigdy więcej. Do końca stycznia 2015 tego nie tknę...

Dzięki Panowie za odwiedziny.