Mam w sumie drugie z zuma kitowego.
Ale uwaga - zoom to zło ...
50.
Mam w sumie drugie z zuma kitowego.
Ale uwaga - zoom to zło ...
50.
Gdzies juz pisałem, ze kupiłem okulary do spawania z plastikowymi szkiełkami za 5zl.
Wymiar na kita pasuje.
Wczoraj cyknąłem pare fotek.
Wnioski:
Jak słońce swieci, jest zielonkawo.
Jak sa chmury, kolor nawet nawet.
Jako ze nie było warunków, fotki zrobie pewnie jutro i zapodam.
Moze ktos skorzysta. Zabawa jest super. Czas wyciągnięty ze szok.
Cukierkowe bagienko:
51.
Wrzuciłbyś jaki fajny reportaż, a nie kastrowane obróbką landszafty...![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Eeee
Repo to nuda :P
a ja sie nie znam.
Lubie motylki, ślimaki, pobawić sie suwaczkami...
Użyszkodnik jestem![]()
Albo relację sportową byłaby na 100% ciekawsza, może także z zabawnym komentarzem, czirkowymi wstawkami, jak niedawne relacje Janeczka.
Dramatyczna tonacja i dziadowski soft obróbkowy to niezbyt ciekawy sposób pokazywania świata, chyba, że niestety Twój świat właśnie takim Ci się widzi z jakichś osobistych powodów lub przywar...
Mamy tu na forum poza Tobą także kilku innych żyjących z fotografii reporterów, fotografów... którzy czasami wrzucają do swych wątków fajne foty a nie takie smutasy.
Wiemy, że musisz umieć, nie wiemy dlaczego brakuje Ci do tego woli.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mnie tam wsio ryba co Ty umiesz i kim Ty jesteś ale Twoje fotki, a przynajmniej większość z nich mi się podobająNa obróbce się nie znam
![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Eeee
Sportu nie lubie robic. Nie robie.
Nawet dla siebie.
Kotleta tez unikam. Jak tylko sie da. No dobra, czasem sie nie da...mus.
Obróbki nie znam zupełnie, choc fotoszopka posiadam i czasem z musu włączę.
A "nagi" faktycznie jestem
Dzieki za odwiedziny !
I dzieki za ciepłe słowa.
Jakby co, to mozna jechacpo mnie.
Swoje wiem, ale zawsze cos nowego mozna sie dowiedzieć i nauczyć.
![]()
Ostatnio edytowane przez urzyszkodnik ; 27.06.15 o 19:03
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()