Oglądając zdjęcia innych "początkujących" jestem pod wielkim wrażeniemJa dopiero raczkuję w świecie fotografii. Myślę, że jestem gotowa aby przyjąć waszą krytykę i wskazówki!
![]()
Oglądając zdjęcia innych "początkujących" jestem pod wielkim wrażeniemJa dopiero raczkuję w świecie fotografii. Myślę, że jestem gotowa aby przyjąć waszą krytykę i wskazówki!
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
co fajne na zdjęciu o nazwie 4 to 'wydarzenie' motyl wraz z owadem nad głową - niestety ciemno i nie widać piękna oraz kolorów tych stworzeń.
Numeruj zdjęcia nie w nazwie lecz pod zdjęciem (obok)
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Postaram się je numerować :P ( nie wiem czy potrafię )![]()
Trudno będzie.
Motyl sfotografowany prawie "pod słońce", od zacienionej strony. Trzeba szukać następnej okazji i pstryknąć go od jasnej strony.
Najlepiej, jakby miał rozłożone skrzydła, wtedy widać w pełni jego kolory.
Zdaje mi się, że został tu użyty jakiś filtr (może winieta) w aparacie. Na początek, zapomniałbym o tych filtrach.
Dlaczego?
Ja tak numeruję od początku. Lepsze to, niż "kopiakopiaPA136497.jpg"
Trzeba tylko zachować kolejność- pierwsze ma być 1 a nie 4, drugie- 2 a nie 10, trzecie-3 a nie 5 itd. Wówczas będzie wszystko czytelne.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nie zaczynaj od "sztuki", pokaż dobre zdjęcia zrobione przy klasycznym świetle, a na sztukę przyjdzie czas![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Fret ale ja właśnie lubię robić takie zdjęcia :P