Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.06.15 o 22:47
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Będzie (to pierwsze i drugie). W każdym razie miliony podpisów pod referendum w ważnej sprawie z automatu (bo władza wie lepiej) nie pójdą do kosza jak teraz było.
Jak w referendach odpowiedzą Polacy to inna kwestia. Jest np. bardzo dużo zwolenników pracy do śmierci...ile, chyba ok. 20%...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.06.15 o 23:03
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.06.15 o 23:22
Chyba w tej kwestii się wyraźnie opowiedziałem:
Dzieckiem już nie jestem i w wszystkie obiecanki nie wierzęNie lubię powiedzmy być traktowany przez "władzę" przedmiotowo lub jakiś niespełna rozumu. Jak jest afera w/g rządu winni są Ci co ujawnili, a nie Ci co są "bohaterami" tejże. Takie pomylenie pojęć. Robienie ludziom wody z mózgu. Jak ktoś uważa inaczej to jakiś oszołom, żeby nie powiedzieć głupek, któremu radość
PS
Nie za bardzo w politykę odeszliśmy?Drażliwy temat i tu niezbyt pasujący. Nie ma co tego ciągnąć...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 12.06.15 o 23:44