Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
I to było dobre (były jakieś powstania), teraz jakby 'młody' odkopał nie wiedziałby co z tym zrobić...raczej wyrządziłby sobie krzywdę...
Teraz przecież nie trzeba szkolić wojskowo młodzieży, a kiedyś było wymagane (obowiązkowo) co najmniej 2 lata (przeszedłem to)...
Chyba bardziej tzw. "władza" obawia się o siebie (swojej pozycji), niż zagrożenia (realnego) z zewnątrz. Więc lepiej jak "Kowalski" nie ma pojęcia co to jest broń, jak się ją obsługuje, wszystko ku temu zmierza.... mógłby przecież lufę wykierować sprzecznie z panującą doktryną polityczną...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 13.06.15 o 23:11
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przepraszam jeśli zacząłem, niech będzie przyjemnie
Wszak, jest się z czego cieszyć, a jak jeszcze dokopiemy Niemcom na ich terenie, radość podwójna ?
W sumie to nie wiem komu kibicujesz...mam nadzieję, że naszym...?...
Choć nie zdziwi mnie jak będziesz za Niemcami.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 13.06.15 o 23:53
Ostatnio edytowane przez And.N ; 14.06.15 o 00:10