Bodzip, znalazłem inspirację z piórkiem
pozdrawiam,
Bodzip, znalazłem inspirację z piórkiem
pozdrawiam,
Łeee, przepał na górnym kamieniuZdjęcie typu co więcej waży ? - kilo ołowiu czy kilo pierza
Ale ok, będzie na aksamicie. Musiałem flaszkę wódki do woreczka wsadzić aby było wypukłe. Wódkę zaraz wypiję.
Dzisiaj celestyn. Znaleziony po Czeskiej stronie Karkonoszy. Dziewczyny miały sporo tego, a ten kawałek to jeden z ładniejszych.
Klikamy do oporu.
![]()
![]()
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajny ten watek, wrzucajcie Panowie kamyki![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kamień na kamieniu,
na kamieniu kamień,
a na tym kamieniu jeszcze jeden kamień.![]()
Dzięki, doszkolę się trochę z gemmologii.![]()
A foty i tak ładne.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nie wyrzucaj, mój młody ma buteleczki z piaskiem plaż na których się świetnie bawił. W zakamarkach szafy gdzieś tam leżą. Fajnie nimi pogrzechotać i przywołać miłe chwile![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1